Dan u mesecu

8. Za vas se može reći da ste dete sreće. Imate mnogo prijatelja, ali oko 30. godine života verovatno je veliko razočarenje, povezano sa emocijama i srcem. Od 55. godine dalje u igri je veliki novac i sjajna budućnost. Ipak, oprez. Mnogi će pokušati da vas iskoriste.

9. Još od mladih dana zapažaju se teškoće sa drugim polom. Uprkos tome, postižete veliki društveni uspeh i traženi ste. Ali, bezuslovno morate biti pošteni i ozbiljni. Posle 50. godine budite oprezni sa novcem. Preti vam gubitak. Vrlo je verovatno da ćete doživeti duboku starost.

10. Imaćete miran i spokojan život, do 30. godine prilično jednoličan. Ali u 45. godini predstoji vam zaista veliko iznenađenje. Držite oči širom otvorene kako ne biste propustili veliku životnu priliku.

11. Sve do 20. godine života moguće su poteškoće u ophođenju sa suprotnim polom. U vama će predvladavati nezadovoljstvo i loše raspoloženje, nedostajaće vam vam motivacija. Ali u 40. godini sve se dramatično menja. A u 70. još uvek vam se smeši velika sreća.

12. Osobe rođene ovog dana u mesecu najradije bi bez prestanka bile na putu, toliko su željne novih doživljaja i neverovatno su znatiželjne. To su rođeni istraživači, pisci, pronalazači. Ali, sa suprotnim polom, javljaju se poteškoće. Razlog – vaša težnja za slobodom.

13. Sudbina vam je namenila izuzetno veliku sreću – ali tek u kasnijem periodu, nakon što prođete niz iskušenja i teškoća. Ipak, nikada ne klonite duhom. Osobe rođene na ovaj dan, imaju velika dva hobija.

14. Rođeni na ovaj dan neka se ne izlažu nikakvom riziku sve do 30. godine, a do 45. mogu se očekivati nevolje sa suprotnim polom. Morate naučiti da popustite, jer ćete se inače samo ljutiti. Ako primetite liderske karakteristike kod sebi, imaćete velikog uspeha u životu.

15. U mladim godinama postoji rizik od nesrećne ljubavi. Posle vam je namenjen savršeno srećan brak. Sreća vam se smeši ili putem nasledstva ili uspešnim poslovnim potezom. U starosti ćete posedovati nekretnine.
16. Već od najranije mladosti u vama kipi velika žeđ za znanjem. Postoje šanse da ćete se baviti nekim vrlo neobičnim zanimanjem. U 55. godini života izbiće problemi sa partnerom. S druge strane, očekuje vas rast ugleda i bogatstva.

17. Život vam je namenio mnogo prijatelja i vrlo skladnu mladost. U početku karijere verovatne su teškoće. Prirodno ste nadareni za učenje jezika, šarmantni. U zrelom periodu sklopićete mnogo prijateljstava. Potpuno neočekivan novčani dobitak čeka vas u šestoj deceniji života.

18. Obdareni ste i kreativni već od rane mladosti. Vrlo ste muzikalni. Pod uslovom da iskoristite pružene šanse, smeši vam se meteorski uspeh oko 25. godine života. Zvezde su vam naklonjene, ako njihove poruke budete znali pročitati.

19. U roditeljskoj kući bićete okruženi velikom ljubavlju. Ali sa novcem će biti teže. Čežnja za putovanjima biće izražena još u detinjstvu. U mlađim danima predstoje komplikacije sa partnerom. U 45. godini života i kasnije, postoje šanse za srećan i skladan život.

Sudbina zapisana na palminom listu: kako indijski sveštenici mogu da vide prošlost ili budućnost
Sudbina zapisana na palminom listu: kako indijski sveštenici mogu da vide prošlost ili budućnost
20. Ovog se dana rađaju osobe nemirne naravi, pravi izumitelji, koji se ne mogu uklopiti u normalnu životnu svakodnevicu. Ti ljudi imaju pred sobom veliku budućnost iako će u početku života iskusiti poteškoće.

21. Još od ranih godina osobe rođene na početku treće trećine meseca, vrlo su kritički nastrojene. Pomalo su negativne, oštri posmatrači. Ali istovremeno, dobri su zabavljači. Sreća u ljubavi čeka na njih oko 30. godine života. Ipak, kasnije, neki sitni nedostaci, pokazaće se kao prepreke ka punom uspehu.

22. Detinjstvo će biti skladno, ali učenje im neće biti jaka strana. Kao odrasle osobe biće tihe, pristojne, koje se vesele malim životnim radostima. Doživećete duboku starost.

23. Vrlo nemirne osobe koje do 20. godine života uglavnom ne znaju šta žele. Bilo bi mudro kada bi slušali savete starijih osoba. Velike se šanse u poslu pružaju oko 40. godine i 57. Dobri izgledi za sticanje nekretnina. Izbegavajte da budete, može biti kobno po vas.

24. Mirna i komunikativna osoba. Okruženje vas poštuje i u dobrim ste odnosima sa svima. U starijem dobu dobre prilike za sticanje velikih novaca. U srednjem dobu bićete ogorčeni sa prepirkama u porodici.

25. Rođeni ste na dan koji donosi sreću. Pred vama se otvaraju mnoge povoljne mogućnosti. Vrlo je verovatno da ćete iskoristiti šanse što vam ih je sudbina namenila ili će nameniti. Naime, množenje brojeva 5 i 5 pet u staroj Kini važio je za vrlo srećan broj.

26. Mirna, gotovo monotona mladost zapisana je u sudbini osoba rođenih na ovaj dan. Ali, posle 35, sledi burno razdoblje. Jedno razočarenje u ljubavi nemojte uzeti ozbiljno. U zrelim godinama, verovatan je susret sa nekom osobom koja će omogućiti izuzetan uspeh.

27. Za mladost se ne može reći da će biti laka, ali srećnim sklopom okolnosti, ponudiće vam se mogućnost za sticanje bogatstva i ugleda. Ipak, tu sreću pratiće zavist i ugrožavaće je. Budite oprezni sredinom 60. godine života. Trudite se da živite zdravije.

28. Vama je sudbina namenila lepu mladost, ali vi ćete ipak sve shvatiti tragično. U 40. godini nastupaju velike promene u životu. Sasvim je sigurno da će vam sve ići od ruke, ali oprez. Ne smete biti zlopamtilo, jer će to prouzrokovati nevolje.

29. Mladost će proteći normalno, a stremićete prema stalnom i pouzdanom prihodu. Idealni poslovi za vas su vezani za kancelariju. Želećete mnogo dece, a u penzionerskim danima, nastupiće neverovatno pozitivne promene u vašem životu.

30. Vaš će životni put preseći mnoge osobe, jer ste šarmantni i razgovorljivi. Oko 40. godine vam se otvaraju mnoga vrata. U poznim godinama, sudbina vam je namenila veliku ljubavnu pustolovinu – ali oprez. Moguće komplikacije. Preporučuju se mudri koraci.

31. Vi ste osoba koja će uvek osećati da je prikraćeni u ljubavi. Savetuje vam se više vedrine i optimizma. Morate preduzeti odlučnu inicijativu, jer bi vam se moglo dogoditi da propustite niz izvrsnih prilika. U poznijim godinama, pružiće vam se nekoliko dobrih životnih mogućnosti. Čuvajte se mogućih povreda, kojima ste skloni.

Izvor: Aura

Similar Posts