Današnji dnevni horoskop

Današnji dnevni horoskop  · Ovan · Bik · Blizanci · Rak · Lav · Devica · Vaga · Škorpija · Strelac · Jarac · Vodolija · Ribe · Horoskop za danas

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene.

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možemo pročitati kakav je dan pred nama, šta nam zvezde poručuju da uradimo tog dana.

Dnevni horoskop zna da nam skrenje pažnju da tog dana pazimo kako prelazimo ulicu, jer ćemo možda na pešačkom prelazu slučajno naleteti na ljubav svog života. To nam u trenutku čitanja deluje smešno, a sigurno znamo nekog svog prijatelja kome je “netačan” dnevni horoskop pomogao da se osvrne oko sebe i pronađe pravu ljubav.

Horoskop predstavlja sastavni deo našeg života i osim kao zabava, horoskop stvarno može poslužiti kao neka smernica u životu. Naravno, zavisi koliko verujete.

Istraživanja su pokazala da čak 8 od 10 osoba čita horoskop, bilo iz razonode ili jer stvarno se vodi time “šta zvezde kažu”.

Kad imamo koji minut slobodnog vremena na poslu, horoskop nam dođe kao savršena zabava.

Ono što naš horoskop kaže može da prevagne na jednu stranu kad imamo neke sumnje ili nas uveriti da su odluke koje smo doneli ispravne.

Uticaj planeta može opravdati naše neuspehe i objasniti probleme u životu.

Povoljan horoskop često je dovoljan podsticaj da nas pokrene ili da poželimo da promenimo neke stvari. To nam može biti zeleno svetlo u određenim akcijama, dajući dugo očekivati znak da je konačno došlo vreme da obavimo ono što moramo ili želimo.

Priznajte: kad upoznate novu osobu, želite što pre da saznate njen horoskopski znak kako biste proverili koliko ste kompatibilni i saznali više o njenom karakteru.

 

Dnevni horoskop za 14. avgust

Dnevni horoskop za 15. avgust

Dnevni horoskop za 16. avgust

Dnevni horoskop za 17. avgust

Dnevni horoskop za 18. avgust

Dnevni horoskop za 19. avgust

Dnevni horoskop za 20. avgust

Dnevni horoskop za 21. avgust

Dnevni horoskop za 22. avgust

Dnevni horoskop za 23. avgust

Dnevni horoskop za 24. avgust

Dnevni horoskop za 25. avgust

Dnevni horoskop za 26. avgust

Dnevni horoskop za 27. avgust

Dnevni horoskop za 28. avgust

Dnevni horoskop za 29. avgust

Dnevni horoskop za 30. avgust

Dnevni horoskop za 31. avgust

Dnevni horoskop za 01. septembar

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca.

Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku.

Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti.

 

Similar Posts