Horoskop za maj

Horoskop za maj

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MESEC MAJ 2018. GODINE!!!

Prvog Maja već u popodnevnim časovima Mesec menja znak tako što prelazi iz Škorpije u optimističnog, veselog i filozovski nastrojenog Strelca.

Mars je i dalje u konjukciji sa Plutonom u Jarcu pa i dalje traje neka jaka borbena energija koja je u kontaktu sa Uranom iz Ovna što može dati iznenadne preokrete i kada se i Merkur udruži kreću pretnje, svađe, osvete i mnoge teške stvari se mogu dešavati. Sve će to trajati do sredine Maja. Uran prelazi iz Ovna u znak Bika gde je bio poslednji put u periodu od 1934. do 1942. godine.

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU!!!

Mars koji 16. maja prelazi u znak Vodolije pravi nepovoljan aspekt sa Uranom iz Bika i stvari se dešavaju: iznenada se pokreću opasnosti i destruktivna ratna energija, borba na silu.

Rizični su letovi avionima, udarci, požari, teški nervni ispadi, moždani udar i sve još što je vezano za Vodoliju i vazduh mada ni zemljani znak Bik neće biti čvrst i siguran jer se i zemlja može uzdrmati.

Pun mesec 30. aprila

U ovom periodu se treba čuvati povreda od svih mašina i aparata, električnih uređaja, posebno na pružnim prelazima, od loših finansijskih transakcija i ulaganja na brzinu u nešto što mnogo obećava.

Bik je simbol, između ostalog, i sve nepokretne imovine pa neke osobe mogu dobiti a neke iznenada izgubiti. Uran će biti osam godina u Biku. O tome ću pisati drugom prilikom.

SRETNO U SVEMU GDE GOD DA STE I ŠTA GOD DA RADITE !!! VAŠA ŽELJKA!!!

Mnogima će biti mnogo bitan ovaj mesec Maj!!!

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U OVOM MESECU MAJU?

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANCI …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts