Horoskop za septembar

STRELAC

Horoskop za septembar 2018. godine

Imate odlične mogućnosti za saradnju u inostranstvu ili trgovinom robe iz uvoza. Sve vrste uslužnih delatnosti čak i preko interneta su vam naglašene za zaradu. Potrebno je duže vreme da se razrade novi poslovi koje pokrenete. Ako imate poteškoće u saradnji onda morate ispoštovati saradnike. Moguće su intrige na poslu i neprijatelji mogu da se pojave dok je Venera u Škorpiji . Jupiter je još u vašem polju tajni pa tako i mnogi poslovi mogu da se urade nekim tajnim kanalima. Mnogi poslovi će biti uspešni sa većim prilivom novca koji može popuniti neke fondove. Nezaposlene osobe sada mogu lako naći posao.

Emotivno se lepo dogovarate sa partnerom i planirate uređenje vašeg životnog prostora. Uspevate da uvećate vaše finansije. Potrebno je da budete iskreni sa partnerom da ne dođe do nepoverenja. Slobodni traže nekoga ko ih može pokrenuti i da imaju zajedničke teme, putovanja, izleti, aktivnosti. Krajem meseca možete upoznati srodnu osobu.

Potrebna vam je veća aktivnost da postignete dobru kondiciju. Lošija cirkulacija i disbalans hormona se mogu pojaviti ali krajem meseca sve dolazi na svoje mesto. Izbegavajte stres.

Similar Posts