Horoskop za septembar

JARAC

Horoskop za septembar 2018. godine

Ide vam na ruku da prikupite sredstva da biste pokrenuli posao i sproveli ga u delo. Moguće poslovanje sa inostranstvom, ostvarenje nekog dugoročnog cilja koji će obezbediti vašu egzistenciju na duži vremenski period. Pojedini Jarčevi mogu imati problem sa novcem i otkazivanje nekog klijenta koji vam remeti finansijski plan. Pojedine Škorpije mogu imati problem saradnje sa ženskim osobama. Vaši planovi mogu biti zapaženi i odraziti se pozitivno na vašu karijeru. Sada se ne preporučuju nikakve mahinacije i dobro pazite šta pričate da ne dođe do gubitka. Ako imate nadređenog on može biti nezadovoljan sa vama. Nezaposleni mogu dobiti subvencije za pokretanje biznisa.

Emotivno su vam povoljne okolnosti za druženje uz jelo i piće sa dragim prijateljima, izlasci povoljno utiču na vas. U drugoj polovini meseca može doći do neslaganja usled obaveza na poslu, nemira i razni briga. Slobodni Jarčevi mogu uz izlaske sa prijateljima upoznati simpatičnu osobu.

Prva polovina meseca – vi upražnjavate vežbe i sportske aktivnosti dok u drugoj polovini možete imati lošiji imunitet i alergije, sinuse, glavobolje pa uzimajte više tečnosti i odmarajte se.

Similar Posts