Horoskop za septembar

OVAN

Horoskop za septembar 2018. godine

Imate odlične prilike u prvoj dekadi meseca za sve ono u šta ste sigurni da će se isplati. Već od 6. septembra kada Merkur uđe u znak device, vaše VI polje usluga i Saturn sve to podrži kada krene direktno, što može pokrenuti nešto novo i pokrenuti mnoge klijente ili neki novi saradnički odnos. Potrebno je da vodite računa o administraciji i pravnim pitanjima. Naglašeno je pojačanje finansijske situacije, prilagodljivost, sve vrste trgovine, marketinga.

Pojedini Ovnovi mogu imati problem sa novcem ili nekim dugom, sa kašnjenjem ili sa očekivanom svotom. Mnogi nezaposleni Ovnovi sada mogu dobiti posao. U periodu kvadrata Saturna, Merkura i Sunca mogu se desiti teškoće u dogovorima i u poslovanju.

Emotivno nekim Ovnovima uživanje, drugima konflikti, ljubomora i svađe. Neslaganja se mogu dešavati i zbog finansija ili zbog više posvećenog vremena prijateljima. Slobodni mogu upoznati osobu koja ih privlači sredinom meseca. Ako budete odbijeni od partnera znajte da se upornost isplati. Pokrećete neke nove vežbe i način ishrane.

Similar Posts