Horoskop za septembar

LAV

Horoskop za septembar 2018. godine

Imate fenomenalne prilike da ostvarite uspeh u karijeri i finansije koje samo poželeti možete. Pokreće se jedan projekat koji je istrajno planiran. Sve se pokreće u odličnom napredku samo treba obratiti pažnju na opoziciju Sunce – Neptun prilikom transakcija novca i nekih dugovanja jer sada nije vreme da se zadužujete.Pojedine osobe mogu imati neslaganja i konflikte sa poslovnim partnerima. Intuicija vam ukazuje na dobar profit i mogućnost za dobru zaradu. Pojedine osobe mogu imati profit od nekretnina i kupoprodaje ili od novih projekata. Nezaposleni Lavovi mogu pronaći posao u svim lancima trgovine i prevoza robe.

Emotivno prestoji razrešenje za sve što vas je na neki način kočilo. Više akcije i pokreta vas motiviše da pokrenete partnera. Druga polovina meseca može da donese neslaganja koja se mogu ubrzo razrešiti. Više se družite i uživate u porodici sa vašim partnerom. Slobodni mogu upoznati dinamičnu osobu sa mnogo ideja baš kakvu su ceo život želeli pa nemojte mnogo da razmišljate već dajte sve od sebe.

Potrebna vam je šetnja fizička aktivnost i vežbe dok pojedini lavovi mogu imati reumatske probleme. Potreban vam je odmor.

Similar Posts