Horoskop za septembar

DEVICA

Horoskop za septembar 2018. godine

Početkom meseca vi imate odličnu ideju kako do veće zarade pa sve to držite u tajnosti da drugi ne iskoriste vašu ideju. Izražena je preciznost, osećaj za detalje i veština šta god da radite. Mogućnost dobijanja ponude za inostranstvo što može biti građevina, elekronska industrija, zabava, prosveta. Opozicija Sunce – Neptun može stvoriti probleme ako radite u javnosti ili raskid sa partnerom sa kojim poslovno sarađujete. Moguće je novo partnerstvo i neke nove mogućnosti.

U drugoj polovini meseca prestoje vam mnoge oblasti koje su uspešne i lep priliv novca. Budite ažurni kada je administracija u pitanju i izbegavajte rizike. Mnoge Device imat će dosta povoljnosti da se zaposle dok pojedine dobijaju stalni posao.

Emotivno nisu povoljni aspekti jer vaš partner može sumnjati da ga varate ili nešto tajite. Potrebno je da ispravite vaše ponašanje da ne bude komplikacija. U drugoj polovini meseca nesporazumi se rešavaju i nalazite zajednički jezik sa partnerom pa vam predstoji zabava i druženja. Slobodne Device imaju nekoga ko im se dopada ali druga strana ne reaguje pa će dati sve od sebe da privuku simpatiju u čemu i uspevaju. Na kraju shvataju da nisu jedno za drugo i razilaze se.

Početkom meseca solidno zdravlje dok u drugoj polovini meseca mogu imati problem sa zubima i pritiskom pa posetite lekara.

Similar Posts