Horoskop za septembar

VAGA

Horoskop za septembar 2018. godine

Neki vaši tajni planovi sada se uspešno realizuju. Odlični dugoročni planovi vam donose dobru zaradu. Postoje neke osobe koje žele da vas izigraju i ostvare korist za sebe pa se čuvajte dobro od konkurencije. Projekat koji ste odložili pokrećete sada. Napredak vam stoji ako imate sopstveni biznis, građevinarstvo i nekretnine. Ne ulazite u nikakav rizik jer vam mogu stajati teškoće u realizaciji i gubici. Poslednje nedelje mogu se ostvariti vaši lični planovi i ako ste na poziciji možete imati pohvale od vaših nadređenih. Mnoge Vage sada mogu naći posao u administraciji, prosveti, sportu.

Zbog ljubomore moguće konfliktne situacije. Potrebno je više zabave i odmora da bi prevazišli neslaganja. Na kraju se ipak trudite da budete harmoničniji u zajedništvu. Slobodnim osobama se ništa ne sviđa čak mogu odreagovati grubo na neku osobu koja joj se udvara. Neke površne veze mogu se pokazati vrlo ozbiljne.

Potreban vam je sistematski pregled da bi videli šta je to što vas čini umornim povremeno. Fizičke aktivnosti bi vam dobro došle.

Similar Posts