mesečni horoskop za avgust

Vodolija – Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Posao

Merkur će krenuti direktno 1. avgusta. Na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama, ako i u platnom prometu, doći će do lakše realizacije planova i počećete da se oporavljate od zastoja i smetnji koje ste imali u proteklom periodu.

Venera će praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane smetnje finansijskog tipa koje će vas ometati u završnoj fazi jednog zajedničkog posla.

Na teškoće ćete nailaziti i u oblastima javnosti, građevinarstva, elektronske industrije i u prometu nekretninama. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom.
Ostvarićete napredak na polju poslovnog partnerstva i saradnje, poboljšaćete poslovne odnose i uspećete da ubrzate razvoj jednog zajedničkog projekta koji je bio u zastoju duži period.

Imaćete više koristi od saradničkih odnosa kao i od poslovanja sa društvenim institucijama od 11. avgusta kada Jupiter bude krenuo direktno.

Započećete nove pregovore oko mogućnosti sklapanja novih ugovora istog dana jer će Merkur ući u znak Lava.

Već na samom startu ćete imati povoljne rezultate.

Novo poslovno partnerstvo koje će vam doneti veliku korist i koje će uticati na vaš napredak u karijeri započećete 14. avgusta kada Venera bude pravila konjunkciju sa Suncem.

Imaćete zapažene javne nastupe gde će vaše radno isklustvo i autoritet doći do pojačanog izražaja. Ostvarićete odličan kontakt sa potencijalnim klijentima i ostavićete snažan utisak na publiku.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device.
Usmerićete svoje aktivnosti na poboljšanje platnog prometa i na uvećanje finansijske dobiti.

Dobitke ćete uspeti da ostvarite kroz oblasti industrije, dizajna, arhitekture, kao i ako se bavite ugostiteljstvom, kozmetikom i trgovinom kozmetičkih preparata.

Nezaposlene Vodolije će imati najviše izgleda da se zaposle u oblastima ugostiteljstva, javnosti, pravnih i administrativnih poslova. Sezonske poslove ćete lako nalaziti.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom i uneće veliku sreću i sklad u vaše odnose sa voljenom osobom.

Imaćete veliki broj društvenih aktivnosti u kojima ćete oboje učestvovati i što će vam omogućiti da se viđate kako sa zajedničkim prijateljima, tako i da stičete nova iskustva.
Više nego obično ćete izlaziti u restorane.

Konjunkcija Venere sa Suncem uneće nove momente u vašu emotivnu vezu. Osećaćete se posebnim jer će vas voljena osoba obasipati pažnjom.
Jedno drugom ćete poklanjati iskrena osećanja i ispunjavaćete jedno drugom želje. Neka sitnica od strane voljene osobe ispuniće vas srećom.

Potrudićete se da zajedničkim akcijama uvećate kućni budžet i uspećete.

Ako ste slobodni:
Uživaćete u putovanjima sa prijateljima i dobro ćete se provoditi. Na jednom putovanju ćete preko bliskog prijatelja upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, a privlačnost će biti obostrana.

U početku ćete biti otvoreni na prolaznu avanturu i ući ćete u intimne odnose.

Već u drugoj polovini avgusta će i vama i vašoj novoj simpatiji biti jasno da se neće sve završiti na avanturi jer ćete otkriti da ste odličan par i da vam je ovo šansa za ozbiljnu vezu.

Nešto starije Vodolije će sredinom avgusta ući u slobodnu vezu sa osobom sa kojom su pre toga imali površne prijateljske odnose. Oboje ćete shvatiti da ne želite da budete samo poznanici u prolazu, već da želite više od toga.

Zdravlje
Bićete boljeg i stabilnijeg zdravlja u odnosu na prethodni period. Osećaćete potrebu da se više krećete. Prijaće vam vožnja bicikla, džoging, plivanje i rekreativne fizičke aktivnosti u slobodno vreme.

Potrudite se da poboljšate fizičku kondiciju jer će se to povoljno odraziti na jačanje vašeg imuniteta na bolesti. Moguće su prolazne disajne smetnje i loša cirkulacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima i vitaminima, što možete naći najviše u svežem voću i povrću.

Med i matični mleč su vam važni za jačanje imuniteta organizma. Svakodnevno uzimajte breskve, kajsije, dinje od voća, a od povrća tikvice, paprike, paradajz i blitvu.
Meso i ribu jedite češće. Unosite više magnezijuma i minerala.

Srećni brojevi
5, 8, 12, 17, 22

Similar Posts