mesečni horoskop za avgust

Rak – Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Posao
Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno u vašem znaku i bićete u mogućnosti da prevaziđete zastoje u poslu koje ste imali u prethodnom periodu.

Vaši planovi i projekti koje ste morali silom prilika da odložite doći će na red za realizaciju. Vaš lični nastup će igrati važnu ulogu u razvoju planova za ovaj mesec.

Kvadrat Venere sa Uranom prouzrokovaće neočekivane finansijske teškoće u odnosima sa jednim saradnikom. To će ometati vašu saradnju,a može doći i do gubitaka.

Rešenje vam donosi trigon Sunca i Venere sa Jupiterom. Kroz oblasti usluga uspećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Isplatiće vam se i neka ranija ulaganja.

Ako se bavite oblastima finansija, kao što su bankarstvo, berzanske akcije, investicioni fondovi, osiguranje i slično, očekuje vas značajno povećanje prihoda. Jupiter će krenuti direktno 11. Avgusta, kada će i Merkur ući u znak Lava.

Imaćete više uspeha u privlačenju novih klijenata i za proširenje ponude vaših usluga. Ako se bavite oblastima zdravstva ili higijene otići ćete na usavršavanje i steći ćete nove veštine.

Venera će sredinom avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Imaćete dobar osećaj za nove investicije koje će vam u budućnosti doneti velike dobitke.

Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete napredak u karijeri. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device.
Započećete ozbiljne pregovore na više polja kako biste pokrenuli nove projekte od kojih mnogo očekujete u budućnosti.

Važne razgovore i sastanke ćete imati sa potencijalnim partnerima na polju industrijske proizvodnje, dizajnerima i raznim rukovodiocima.

Ovi sastanci će se odvijati uspešno ali će biti zahtevni. Merkur ulazi krajem avgusta u Devicu i zahtevaće od vas više komunikacije.

Nezaposleni Rakovi će umeti da se odlično predstave potencijalnim poslodavcima i zahvaljujući tome dobiće stalno zaposlenje. Najviše uspeha ćete imati u oblastima komunikacija.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Očekuju vas stabilni odnosi sa voljenom osobom. Posvetićete se svemu što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi.

Najviše vremena i pažnje ćete usmeriti na ranije započete i zapostavljene zajedničke ciljeve.

Osim poboljšanje vašeg odnosa u celini i kupovine novih stvari za domaćinstvo, obići ćete bar jedno mesto na koje ste planirali da putujete.
Druga polovina avgusta vam donosi poboljšanu komunikaciju i mnogo razgovora o svemu što ste oduvek želeli da pričate sa vašim partnerom.

On će biti spreman da vas sasluša i da vam poveri nešto što i sam već duže vreme želi da podeli sa vama. Prijaće vam povremeni izleti po okolini jer ćete kvalitetno iskoristiti zajedničko vreme. Imaćete više zabave.

Ako ste slobodni:
Postoji neko u koga ste duže vreme zaljubljeni i sa kim ste već bili na neki način bliski, možda i u vezi, a koga niste videli dugo vremena. Doći će do susreta i buđenja emocija.

Počećete da se viđate i da vodite duge razgovore o onome šta vam se dešavalo u proteklom periodu, od kada ste se razišli.

Otvorićete se jedno prema drugom i to će vas zbližiti. Poželećete da opet pokušate i ući ćete u vezu. Mada postoje šanse da ovog puta bude uspešno, ipak budite realni i ne idealizujte situaciju.

Nešto stariji Rakovi će uživati u samoći i neće imati nameru da ulaze u bliske emotivne kontakte. Susret sa jednom osobom će vas navesti da preispitate svoju odluku.

Počećete da se viđate i da vrlo kvalitetno provodite zajedničke trenutke.

Zdravlje
Početkom avgusta izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Bićete podložni hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji.

Moguće su i prolazne disajne smetnje. U drugoj polovini avgusta će vaše zdravlje biti stabilno. Imaćete više energije i bićete u pokretu.

Plivanje i druge fizičke vežbe poboljšaće vaš imunitet.

Ishrana bi trebalo da vam sadrži namirnice koje utiču na čišćenje organizma od štetnih materija. Sočivo, boraniju, integralne žitarice, spanać, kiselo mleko i jogurt možete svakodnevno konzumirati.

Od voća obavezno jedite što više lubenica i grožđa. Meso uzimajte u umerenim količinama, a izbegavajte suhomesnate proizvode i alkoholna pića.

Srećni brojevi
4, 13, 16, 21, 26

Similar Posts