Mesečni horoskop

Blizanci – Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine

Posao

Veliki broj pripadnika vašeg znaka imaju potrebu za promenom, međutim, nikako ima ne polazi za rukom da zamišljeno sprovedu  u delo. Takođe, bez obzira na to koliko st uspešni u onome što radite, prevelika želja za perfekcijom vas sputava, odnosno, čini kontraefekat, pa je preporuka da se malo opustite. Tranzitni Mars je u napetom aspektu sa vašim Suncem, a to govori o potencijalnom sukobu sa nadređenima. Priliv novca je stabilniji u odnosu na prethodni period.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, prvih deset dana donose odlične momente za poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. takođe, mnogim Blizancima će se ukazati prilika za avanturu sa trećom osobom,  s tim što je dobro razmisliti o posledicama. Slobodni Blizanci su vrlo aktivni, posebno od trećeg oktobra kada Mars ulazi u prirodno polje ljubavi I tu će se zadržati tokom čitavog meseca. Ljubav se dešava na mestima poput fitness centara, kafića, restorana I generalno mesta gde se dešava zabava. Od drug polovine meseca je moguće zaljubljivanje u nekog od kolega.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, ovo je mesec u kojem ćete biti vrlo vitalni I aktivni  I preporučuje se više bavljenja fizičkim aktivnostima.

Similar Posts