Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop Vodolija

Ljubav

Pun Mesec će biti u vašem partnerskom polju tokom ove sedmice, ali neće doneti ništa spektakularno. Mogli bismo da kažemo da će na kratko vaša veza da se „zatalasa“, ali će se brzo sve smiriti i vratiti u normalu. Šta više – iz tog talasanja mogu da izađu i neke zanimljive stvari – pojačana strast, mnogo smeha ili izlazak i dobar provod. U prevodu – bura u čaši vode, a nakon toga uživancija….Slobodne Vodolije –ako budete imali samo jednog udvarača tokom ove sedmice, nešto ne radite kako treba. Sudeći po zvezdicama i planetama – spopašće vas sa više strana. Biće vam fino. I mnogo ćete uživati.

Posao

U ovoj sedmici očekujte pun frontalni napad od strane saradnika, poslovnih partnera, klijenata. I starih i novih. Da ne bude zabune – napašće vas lepo, želeće da baš sa njima sarađujete, baš sa njima radite, baš njih stavite na prvo mesto i da baš sa njima završavate poslove. Bićete toliko traženi, da nećete znati gde udarate. Ali, kao što i sami znate – vi u takvim uslovima, pod takvim pritiskom i pod „pretnjom“ kratkih rokova – funkcionišete savršeno, bez greške. Tako će biti i u ovoj nedelji. Razbićete se od posla.

Novac

Zajedno sa poslom, stižu i pare. Biće ih sasvim dovoljno za sve vaše apetite i troškove.

Zdravlje

Bićete pod stresom. Stariji će imati problem vezan za cirkulaciju, pritisak, krvne sudove, kičmu.

Hrana

Kažite „pa-pa“ Veneri koja iz znaka Riba prelazi u Ovna u ovoj nedelji. Da, donela vam je pare, ali vam je donela i borbu na dnevnoj bazi sa pojačanim apetitima. Sad vam u polje hrane ulazi Merkur – on donosi više obroka, ali su to mali, fini, taman koliko treba.

Similar Posts