Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Ribe

Ljubav

Dobra nedelja da se reše neke situacije koje su vas mučile. Dobra nedelja da jednim delom malo iskulirate od ljubomore i nesigurnosti vezanih za odnos i partnera. Dobra nedelja i da vaše voljeno biće pokaže koliko mu je stalo do vas, da vas iznenadi, podstakne, nasmeje, odobrovolji. Dobra nedelja da donese više vremena i pozitivnih momenata za vas dvoje. Ne kvarite je, uživajte. Slobodne Ribe – nečija inicijativa vas može iznenaditi. Ne znam zašto se iznenađujete – trebali ste do sada da ukopčate da ova osoba nema nameru da se druži i prijateljuje sa vama, već da je emotivno zainteresovana za vas.

Posao

Odličan period da pokrenete situacije o kojima ste do sada samo razmišljali ili ih planirali u potaji. Možete i sebe, ali i druge iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, inventivnošću, brzinom u razmišljanju i delovanju. Dobra nedelja da napravite dogovore koji će imati vrednost i trajnost. S jedne strane nižete uspehe, a sa druge se borite sa lavinom obaveza koja kao da ne pokazuje nikakvu nameru da malo ukoči. Sve će ovo biti povoljno po vas, samo istrajte, budite uporni, radite i pokažite ko ste.

Novac

Malo će se poboljšati stanje finansija. Nije loše.

Zdravlje

Stres vas iscrpljuje. Čuvajte sebe, odmarajte se, relaksirajte.

Hrana

Prvo vam je Venera bila u polju ličnosti pa vam je „šećerila“ dane. Sada će vam biti u polju hrane, pa ćete se šećera naručkati sve u šesnaest. Jedino vas „vadi“ da budete u pokretu, fizički aktivni. U suprotnom – počnite da kupujete lagano dva broja veću garderobu…

Similar Posts