Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop od 03.02.2020 – 09.02.2020

Nedeljni horoskop Blizanci

Ljubav

Postojeće ljubavne veze i odnosi vam čas donose dobro raspoloženje i opuštenost, čas nesigurnost i neizvesnost. Pitanja koja vas možda muče u svakom slučaju ne možete rešavati onom brzinom koju biste vi voleli, već sačekati da vreme da svoju, zadnju reč. Neko će vas u ovoj nedelji „dići“ – naravno, bilo bi mnogo dobro da to bude vaša voljena osoba, ali postoje velike šanse da to bude neko drugi…Slobodni Blizanci – prijatelji vas guraju, aktiviraju, zovu, ne daju vam da se povučete u tišinu i zatvorite. Neka, budite u pokretu i aktivni – idu vam neke lepe nove prilike i nova poznanstva.

Posao

Vrlo dinamična nedelja je pred vama. I vi ste aktivniji nego inače, spremni za akciju i dešavanja. Biće žurbe i kratkih rokova u ovoj nedelji, biće završavanja stvari u poslednjem trenutku. Isto tako – primetićete da su se mnoge stvari pomakle i pokrenule, a ne bi bilo čudno ni da vam sada okolnosti otvore i nove poslovne prilike. U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, a u onim drugim – budite spremni da prihvatite ponudu koja se otvara pred vama.

Novac

Nedelja u kojoj će se finansijski prilivi poboljšati.

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija. Stariji mogu imati malo problema sa venama ili nogama.

Hrana

Od samog početka nedelje ste u pokretu i ne drži vas mesto pa ćete svoju ishranu morati da prilagodite ovim pojačanim aktivnostima. Smanjite ugljene hidrate, a pojačajte proteine i unos povrća. Takođe – vodite više računa o hidrataciji, ne uzimate dovoljno tečnosti.

Similar Posts