Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop Lav

Ljubav

Nije loše ovo, ni malo. Čak i taj pun Mesec u vašem znaku ne morate automatski iskoristiti za pravljenje neke drame i tenzije u odnosu sa voljenom osobom, ne. Postoji ogromna mogućnost da ga upotrebite na pravi način – da pojačate strast, unesete neke novitete, imate više zajedničkih aktivnosti, obradujete partnera. Slobodnima će biti lepo, pa još lepše, pa najlepše. Minimum dve nove ljubavne prilike moraju da se u ovoj nedelji motaju oko vas. Flertujte, uživajte, provedite se. Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dese neke lepe stvari.

PosaoStvari se ubrzavaju, komplikuju – ali isto tako – i vi se ubrzavate i dobijate dodatni podsticaj da odgovorite na sve na pravi način. U ovoj ćete sedmici prosto uživati u tome da savladate izazov za izazovom, da se osetite dobro, nepobedivo. Poslovni segment vam istovremeno i oduzima i daje energiju. Zahtevna nedelja u kojoj ćete vi, više nego izvesno – praviti dobre poteze i stvarati dobar temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze.

Novac

Pojačani troškovi, ali i veći prilivi u ovoj sedmici.

Zdravlje

Nešto pojačan nivo stresa. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, aritmijama.

Hrana

Ne nalazite izgovore. To što ćete reći – ma mrzi me da spremam nešto, daj da smažem kesicu čipsa ili grisine i evo ovaj kolač, čisto da zavaram glad – definitivno nije dobro. Potrebni su vam proteini, potrebno vam je povrće, potrebni su vam citusi i mnogo, mnogo vode.

Similar Posts