Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop Vaga

Ljubav

Vaša vladarka, slađana Venera – ušetala je u partnersko polje. Sad ćete mnogo da volite drago vam biće, a i ono će umeti da uzvrati na isti način. Doduše, biće u toj ljubavi i mnogo strasti – ali šta istoj fali, samo neka je bude! Baš ćete mi nešto kao par živnuti – aktivirati se i jedno prema drugom, ali i u zajedničkim aktivnostima, skitnjama, uživanjima….Slobodne Vage – neko sa kim ste u kontaktu ili ko je u vašoj blizini – čačnuće vas, onako baš kako treba. Zagolicaće vam misli, zagolicaće vam maštu i pokrenuti one duboke impulse ljubavi (čitaj – strasti i želje). Želećete da osvojite, zablistaćete, procvetati!

Posao

Zaključujete da stvarno imate previše posla. Taj zaključak će, o čuda! dovesti samo do toga da tog istog posla ima još više. I samo će se otvarati još i još. Čak ćete i vi biti iznenađeni potražnjom vas ili vaših usluga. U ovoj nedelji trčite, dogovarate, razgovarate, sastančite, radite, završavate, počinjete novo. Ima vas na sve strane, ali koliko vas to jednim delom umara, toliko vam daje podsticaj da nastavite dalje. Sve u svemu – jedna super zahtevna i super poslovna nedelja. Bićete baš zadovoljni.

NovacOdlična nedelja po pitanju finansija.

Zdravlje

Savršen momenat da otpočnete sa jačim fizičkim aktivnostima.

Hrana

Sad vam je vrlo, vrlo bitno kako ćete izgledati i itekako je moguće da će vas to poterati da striktno obratite pažnju na ishranu u ovoj sedmici. Naravno da nije samo izgled u pitanju, bitno vam je i da se osećate dobro. Koji god da je vaš „izgovor“ – sada će upaliti….

Similar Posts