Nedeljni horoskop | Od 03.02.2020 - 09.02.2020

Nedeljni horoskop Škorpija

Ljubav

U istoj ste energiji partner i vi sada. Probudila se vaša veza, aktivirao se vaš ljubavni život i u ovoj nedelji stvarno može biti nekih lepih i vatrenih momenata. Ali nećemo samo na strast – sada možete biti i podrška jedno drugom, od nekih svakodnevnih obaveza napraviti igru i zanimaciju sa puno smeha. Nije ovo loše ni malo. Sa vatrom se volite, sa vatrom uživajte jedno u drugom. Slobodne Škorpije – i kod vas su strasti proradile. Neko vas čačka, golica vam misli i pali vaše unutrašnje vatre. Zar je važno da li će biti veza ili „bez obaveza“? Bitno je da je vama lepo i da ste u ovoj sedmici raspoloženi.

Posao

Kao da do sada niste bili maksimalno vredni….ova je nedelja tek pripremila za vas akciju. Poslovni period se nastavlja ne nesmanjenom žestinom, nego još jače. Poslovne prilike doleću, stvari se dešavaju i pokreću, a vi ste zapeli kao nikada do sada. Samo polako, ja uporno govorim da ćete se tek naraditi i da je ovo samo početak. Zato ne ostavljajte ništa „za sutra“ jer sutra nećete imati vremena ni za šta. Prijatelji vas vuku da uđete u neki posao – razmislite o ovome, izgleda dobro ali ne treba žuriti.

Novac

Para će biti i vi ćete ih sa zadovoljstvom trošiti.

ZdravljeUmor, zato je potrebno opuštanje. No, isto tako – potrebna vam je i fizička aktivnost.

Hrana

E sad ste stvarno, čvrsto, najčvršće i najozbiljnije odlučili da menjate nešto u svojim navikama po pitanju ishrane. Da li je dobar momenat za to? Jeste. Da li ćete imati uspeha u ovome? Pa…..malo ćete klecati u početku, ali kasnije – biće to super.

Similar Posts