Nedeljni horoskop od 17 februara

JARAC

Hrana

Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam energiju, ali istovremeno govori i o potrebi da vaša ishrana bude kaloričnija da bi mogla da „isprati“ mentalne i fizičke napore koji vas očekuju. Nemojte preskakati obroke zbog žurbe ili zbog nemanja vremena. Uvedite se u red.

Ljubav

To što vam se Mars nalazi u polju ličnosti i što će tu boraviti narednih mesec i po dana možete da iskoristite vrlo pametno – da sredite situaciju sa voljenom osobom, da budete inicijator pozitivnih i lepih dešavanja, promena, strasnih momenata. A možete da iskoristite i negativno – da se postavite zahtevno, ograničavajuće, nervozno, predominantno. Vi birajte šta vam se više dopada. Slobodni Jarčevi – upoznaćete nekog novog, zanimljivog, osobu koja vas inspiriše i pokreće, koja vas budi. Ljubavna iznenađenja i pozitivni preokreti obeležiće ovu sedmicu za vas.

Posao

Definitivno je došlo vreme da se istaknete i dospete u prvi plan. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili, oko čega ste se trudili i ulagali svoje vreme, volju, trud i strpljenje – sada bi trebalo da dođe na naplatu. Nemojte da vas zbuni ukoliko početni momenat bude čudan, sa oscilacijama ili odlaganjima – sve ovo će se brzo regulisati i doći na svoje mesto. Jedino obratite više pažnje na dogovore i komunikaciju sa saradnicima – potrudite se da budete sigurni da ste se dobro razumeli..

Novac

Solidna sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje

Moguće su sitnije povrede.

Similar Posts