Nedeljni horoskop od 17 februara

VODOLIJA

Hrana

Jeste da je mlad Mesec u vašem polju hrane na samom kraju ove sedmice, ali to ne znači da vaš novi početak po ovom pitanju treba da bude tek tada. Ako ništa drugo, uvodite lagane promene pre nego što krenete zaista udarnički sa zdravim životom i pravilnom ishranom.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje tajni daje mogućnost da otpočnete sa nekom vama zanimljivom i podsticajnom komunikacijom iza leđa voljene osobe. No, bar u ovom trenutku to više deluje kao zanimacija i mentalno „razgibavanje“ nego na nešto ozbiljnije. U međuvremenu – odnos sa partnerom je vrlo korektan i zaista nemate razloga da se žalite na trenutnu situaciju. Slobodne Vodolije – neko vam se brzinski može dopasti, zaintrigirati vas, učiniti da živnete i da se osećate dobro. Da li će ovo prerasti u ljubavnu priču ili samo ostati na nivou lakog flertovanja – videćemo u narednom periodu.

Posao

Neke odlične ideje vas mogu aktivirati da se pokrenete. Naročito će ovo biti primetno kod Vodolija koje se bave privatnim poslom, ali ni ostali neće proći ni malo loše. Osećaćete potrebu da izbijete u prvi plan, da se dokažete – i izvesno je da će vaši napori uroditi plodom. I dalje ste u periodu prevelikih obaveza – ili vi ne uspevate da se organizujete na pravi način – nešto od toga jeste sigurno. Sa malo truda – ova nedelja će vam doneti dobru komunikaciju sa saradnicima, čak i potencijal za nove dogovore.

Novac

Podsetite dužnike na sebe. U periodu ste kada možete naplatiti stara i zaostala dugovanja.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom.

Similar Posts