Nedeljni horoskop od 17 februara

BIK

Hrana

Brzu hranu, pekarske proizvode, grickalice i slatkiše bi trebalo minimalizovati uvek, ne samo u ovoj sedmici. No, sada je zaista potrebno da malo „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Ljubav

Partner vas može iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, postupcima. I ova iznenađenja ne bi trebala da budu loša, naprotiv. Bilo bi divno da se prepustite dešavanjima i uživate zajednički. No, neki od vas kao da to ne mogu da urade u potpunosti. Nešto vas koči – da li vam nije dovoljno truda od strane voljene osobe, da li imate neke svoje nedoumice, strahove, tajne….Niko to ne zna sa sigurnošću. Sem vas. Slobodni Bikovi sada imaju lepu šansu da uđu u emotivnu priču. Možda je priča čudna, možda su čudne okolnosti ili taj potencijalni partner, ali to ne znači da nećete uživati u onome što se dešava.

Posao

Prilično intenzivna dešavanja u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Za neke od vas otvoriće se mogućnost poslovnog putovanja, dok će drugi imati pozitivne pomake u poslovnim partnerstvima ili dobiti neočekivane poslovne prilike ili pogodnosti. I vi ćete imati svoje faze nestrpljivosti u nekim momentima, ali ćete umeti da nervozu preokrenete u pozitivan impuls. Hladna glava vam je sada potrebna, pogotovo što ćete povremeno dobijati informacije koje nisu proverene.

Novac

Prilivi su redovni, ali se vaši troškovi povećavaju.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom. Takođe – moguće tegobe sa žlezdama i hormonima.

Nedeljni horoskop od 17-23. februara 2020.

Similar Posts