Nedeljni horoskop od 17 februara

BLIZANCI

Hrana

Kako god okrenuli – bilo da preterujete u plus ili u minus – ispada da vam je ove sedmice ishrana neuravnotežena. Možda iz razloga što ćete vi oscilirati u raspoloženjima, pa će i apetiti varirati. Najviše bi vam prijala ishrana bazirana na povrću i voću, a vi radite kako god mislite da treba…

Ljubav

Dosta mirnija i stabilnija emotivna nedelja je pred vama. Biće na početku sedmice još po koji „eho“ nekih dešavanja od ranije, ali će se brzo situacije smiriti i uravnotežiti. Prava komunikacija između vas dvoje se vraća tokom ovog perioda i ono što je najpotrebnije jeste da otvoreno popričate o nekim problemima ili situacijama koje su vam donosile teškoće u odnosu ranije. Pokrenite se prema voljenoj osobi na pravi način i biće vam uzvraćeno. Slobodni Blizanci – nastavlja se period interesantnih situacija na emotivnom planu. Nečije prisustvo vam baš prija i evidentno je da je privlačnost obostrana.

Posao

Stvari počinju da se pokreću. Iako će na samom početku sedmice izgledati kao da će se nastaviti sa nejasnoćama, nesigurnostima – ipak sredinom ovog perioda dolazi do promene na bolje. Prvo ćete se vi „probuditi“, odbaciti ono što vam je nebitno i fokusirati se na važne stvari i detalje a onda će i sve situacije koje su vam važne početi da se raspetljavaju. Neki od vas nisu očekivali ovakav razvoj situacija i mogu se iznenaditi brzinom i uspehom onoga što su pokrenuli. Ulazite u stabilniji i jači poslovni period.

Novac

Početkom sedmice – neplanirani troškovi. Ostatak perioda je stabilan.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.

Similar Posts