Nedeljni horoskop od 17 februara

Nedeljni horoskop od 17-23. februara 2020.

RAK

Hrana

Nećete imati pravi ritam kada je ishrana u pitanju. Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste kada možete popraviti svoj imunitet ali povrćem, voćem, mlečnim proizvodima, ribom.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše partnersko polje dvojako će se odraziti na Rakove. U odnosima koji su generalno gledano stabilni doći će do pozitivnih promena, do veće dinamike i aktivnosti, do jačanja strasti i prijatnih iznenađenja od strane partnera. U onim vezama koje su na slabim i nestabilnim osnovama – dolaziće do češćih rasprava, pritisaka od strane voljene osobe i emotivne neusklađenosti. Slobodni Rakovi – ovo je dobar period za druženje, provod, češće izlaske ali i nova poznanstva. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja je prilično interesantna i koja će vas zaintrigirati.

Posao

Ova poslovna nedelja nije ni malo loša po vas, iako ćete na njenom početku imati problem u komunikaciji, dogovorima i sa papirima a mogu vas i neke informacije zabrinuti ili izbaciti iz takta. No, ostatak perioda donosi interesantne nove okolnosti i ponude koje vam mogu biti zanimljive. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju planove u vezi istog mogu se suočiti sa preprekama, kašnjenjima i odlaganjima na neko vreme, ali je u perspektivi da će ovo ipak biti rešeno.

Novac

Ulazite u povoljniji finansijski period.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom i zglobovima. Uglavnom su aktuelne hronične tegobe.

Nedeljni horoskop od 17-23. februara 2020.

Similar Posts