Nedeljni horoskop od 17 februara

DEVICA

Hrana

Manjak energije i manje probavne tegobe koje vas mogu pratiti tokom ove nedelje mogu se regulisati pravilnom i redovnijom ishranom. Potrebno je da unosite više biljnih vlakana a da izbegavate mesne prerađevine i brzu hranu.

Ljubav

Manje neusaglašenosti ili komunikacijski problemi sa voljenom osobom koji se javljaju početkom nedelje, brzo će se razrešiti ili nestati. Generalno gledano – vas dvoje ste ušli u mirniji i stabilniji period. Lakše ćete se razumeti, bolje funkcionisati i „osećati“ jedno drugo. Međusobna podrška je naglašena. Slobodni pripadnici ovog znaka – nedelja pred vama nudi makar jedno zanimljivo poznanstvo i dobar kontakt koji se lako može pretvoriti u vrlo podsticajnu i strasnu ljubavnu priču. Pored noviteta, i prošlost kod nekih postaje sve aktuelnija i možete poželeti da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Iako će izgledati da su neke situacije nerešive ili da ne možete ostvariti dogovor koji vam je potreban – vrlo lako se može dogoditi da se ovo reši samo od sebe već u prvoj polovini radne sedmice. Zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura – moguće je da ćete u poslovnim partnerstvima ili u kontaktima sa saradnicima nailaziti na zastoje, probleme, komplikovane situacije. Mirom, strpljenjem i spremnošću za dogovor ovo će se brzo regulisati.

Novac

Nedelja u kojoj ćete potrošiti više nego što ste planirali.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

Similar Posts