Nedeljni horoskop od 17 februara

VAGA

Hrana

Iako su vaša volja i upornost da se držite zdravijeg režima ishrane dosta naglašeni, ipak vas u toku ove sedmice očekuju raznorazna iskušenja. Slatkiši će vam definitivno biti slaba tačka, ali teško ćete odolevati i pecivima, testeninama, brzoj hrani.

Ljubav

Nastavlja se period promenljivosti u vašim emotivnim relacijama. Da se razumemo – ništa ovo nije loše, samo što ćete jednog dana biti u super raspoloženju a već drugog će postojati napetost ili distanca između vas dvoje. No, sve će se ovo lako rešavati, jer vaš partner sada ima pravu inicijativu i sposobnost da vas pokrene i donese vam osmeh na lice. Slobodne Vage – vaša energija jeste dobra, puni ste akcije i pozitivnog raspoloženja ali emotivni period vam je takav da sada možete samo privlačiti površne odnose i laka flertovanja ili avanture. Ako je to ono što trenutno želite – samo napred.

Posao

Zastoji u poslovnom segmentu će biti kratkotrajni i rešivi. Da, doneće vam neke situacije povremeno glavobolju i nervozu, ali koliko god da neprijatno otpočnu – brzo će se i povoljno po vas završiti. Povermeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama oduzeće vam delić dragocenog vremena. Obratite pažnju na papirologiju, mogući su problemi i teškoće. Sedmica je naročito dobra za one Vage koje se bave privatnim poslom – imaćete obaveza više nego inače i verovatno preuzeti previše na sebe.

Novac

Prilivi sa više strana. Novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, problemi sa hormonima, sinusima.

Similar Posts