Nedeljni horoskop od 17 februara

ŠKORPIJA

Hrana

Ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Jarca – donosi vam period odgovornosti i fokusiranosti na ciljeve. Ukoliko je vaš cilj zdrav život i pravilna ishrana – onda je ovo pravo vreme i pravo mesto za vas. Samo vidite kako ćete da se izborite sa pojačanom potrebom za slatkišima….

Ljubav

Solidna nedelja je pred vama po pitanju ljubavi. Biće tu nekih finih i interesantnih trenutaka sa voljenom osobom, biće mnogo dobre energije, biće pozitivnih promena i iznenađenja. U svakom slučaju – nećete imati razloga da se žalite. Dobro, voljena osoba će povremeno umeti da bude previše naporna ili zahtevna – ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj. Slobodne Škorpije – sedmica koja će vas pomeriti, dotaknuti. U stvari, neće to uraditi sedmica, već osoba – neko će vas jako privući i situacija između vas dvoje će se uraganskom brzinom razbuktati. Uživajte i lep provod želim!

Posao

Vaš vladar Mars ušao je u polje koje vlada komunikacijom, okolinom, trgovinom, dogovorima, kratkim putovanjima, informacijama. Zajedno sa njim i vi ste ušli u period koji je izuzetno aktivan i podsticajan za vas. Očekujte tokom ove nedelje pojačane aktivnosti i moguće poslovne ponude i prilike koje će u prvom trenutku biti iznenađenje za vas, ali ćete shvatiti da ste ih itekako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Značajni kontakti i važni dogovori su pred vama.

Novac

Nedelja dobrih priliva, moguće iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste.

Similar Posts