Nedeljni horoskop od 17 februara

STRELAC

Hrana

Vašem organizmu u ovom periodu je potrebno više proteina, vitamina, minerala. Mlečni proizvodi – najpre sir (a bilo bi odlično da konzumirate koziji ili ovčiji) i kefir, od povrća – cvekla, spanać, brokoli, karfiol, blitva, bundeva. Od voća – mandarine, kivi, jabuke.

Ljubav

Oko stvari koje su vam kao paru bitne – partner i vi ćete se razumeti. Ono što je važno, što se mora ili što ste se dogovorili – rešićete i obavićete. Faliće „ono nešto“. Faliće bliskost, faliće sitnice, faliće privrženost, faliće romantika. Ali, na dnevnoj bazi ćete funkcionisati – pomalo suvoparno i ponekad kao „pod moranje“. No, takav vam je period – bolji za odgovornost jedno prema drugom nego za ljubav. Slobodni Strelčevi – ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će u ovoj nedelji imati oscilacije. Biće osoba koje će pokušavati da vas zainteresuju za sebe, ali ćete vi nekako mlako reagovati.

Posao

Odlaganja vama bitnih situacija, problemi u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima – obeležiće početak ove sedmice. I pored toga što će na prvi pogled sve delovati haotično, uspećete uz nečije posredovanje da ubrzate situaciju i rešite je. Moguća je ponuda koja je najpre finansijski vrlo zanimljiva za vas i o njoj bi vredelo razmisliti. Neke se promene dešavaju u vašem radnom okruženju i posle početne nervoze – shvatićete da su pozitivne i da vam odgovaraju.

Novac

Ušli ste u jači i povoljniji period po pitanju finansija.

Zdravlje

Prijalo bi vam da ste više fizički aktivni.

Similar Posts