Nedeljni horoskop od 17 februara

Nedeljni horoskop od 17-23. februara 2020.

Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći

Dnevni horoskop za 17. februar

OVAN

Hrana

Ono što biste trebali – da najveći deo vaše ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja, još manji mlečni proizvodi – naročito sir, a najmanji – testenine, hleb, slatkiši. Ono što ćete uraditi – verovatno ćete redosled u potpunosti obrnuti….

Ljubav

Sve što hoćete od partnera i ljubavi – hoćete sad i odmah. Nestrpljivi ste prema sebi, prema voljenoj osobi, hoćete da rešavate sve u trenutku, hoćete da se dogovor ispoštuje istog momenta, hoćete da vam partner čita misli još pre nego što uopšte pomislite. I naravno, kako to obično biva – što vi više požurujete, sve ide sporije a vi se nervirate. Ne bih rekla da je problem u odnosu sa voljenom osobom, već u preopterećenosti obavezama, poslom. Iskulirajte malo, više se posvetite ljubavi i strasti. Slobodni Ovnovi – ne žurite sa ulaskom u vezu ili intimne odnose – koliko god da vam se neko dopada. Ne trčite.

Posao

Ulaskom Marsa u znak Jarca i vaše polje karijere i pozicije – zaista dobijate priliku da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Ne samo to – zvanično su otvorena vrata da sva vaša ambicioznost jurne u prvi plan. Retrogradnost Merkura će vas doduše usporavati, ali to je sada za vaše dobro. Planovi, dogovori, projekti – sada prolaze samo ukoliko su zaista vredni i ukoliko će trajati. Vaše je da posvetite svoje vreme i trud onim ciljevima kojima stremite – a rezultati svakako neće izostati.

Novac

Nove mogućnosti za zaradu ili novi načini zarade. Kontrolišite troškove, blago su pojačani.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljom, vratnim delom kičme.

Nedeljni horoskop od 17-23. februara 2020.

Similar Posts