Dan u mesecu

Dan u mesecu okriva vašu sudbinu po rođenju

Rođene 15. u mesecu čeka rizik nesrećne ljubavi u mladosti, dok se za rođene osmog dana u mesecu može reći da su deca sreće!

Prema starom kineskom kalendaru, poznatog pod nazivom Ču king, nisu bitni ni mesec ni godina, samo dan rođenja. Pomoću njega možete dosta toga saznati o svojim sklonostima, o svom životnom putu i o mnogim, manje ili više lepim iznenađenjima koja vam predstoje. Kalendar opisuje vas i daje neke naznake iz budućnosti, koje mogu biti od koristi, da se pripremite na njih i ne dočekate ih nespremni.

Kineski kalendar sreće (Chu king) star je tri hiljade godina i veruje se kako je u njemu neverovatna moć proricanja. U njemu je spomenut svaki dan u mesecu i objašnjeno je šta je sudbina namenila osobama rođenima tog dana.

1. Čovek rođen prvog dana u nekom mesecu pošten je, veran, uspešan sve do 50. godine života. Sudbina mu je namenila neočekivani priliv novca, što je povezano s nekom ženskom osobom. Rođeni na samom početku meseca čvrsto stoje na tlu i drže se činjenica.

2. U mladim danima, život se ne uzima posebno ozbiljno. Kasnije, ulaskom u brak, stiže novac i ugled. Kod ovih osoba izražena je sklonost olakom prihvatanju životnih pojava. U zrelim godinama moguće su sasvim neočekivane ljubavne avanture.

3. Sreća se smeši u svakom pogledu. Sve glatko polazi za rukom. Čuvajte se lažnih prijatelja u petoj i šestoj deceniji života.

4. Nemirna ličnost! Sklone su preterivanjima. Moguć je znatan gubitak novca u srednjem životnom dobu. Ali isto tako, verovatan je i neslućen uzlet. Srećni događaji u poznom periodu biće vezani za neočekivane susrete.

5. Nesigurnost u mladosti. Poteškoće sa roditeljima i prijateljima. Osobe rođene petog dana u mesecu teško uče. Tek posle 35. godine života postižu dobar položaj sa pristojnim prihodima. Negde oko 50. godine očekuje ih velika životna ljubav.

6. Kao dete vrlo je osjetljiva osoba. U 29. godini moguće je jedno razočarenje koje će biti preterano tragično doživljeno, ali posle će se ispostaviti da je to zapravo bio srećan događaj. Ne treba biti previše uzdržan, inače slede gubici. U 45. godini izvanredna povoljna poslovna prilika.

7. Osoba rođena sedmog dana u mesecu ima nemiran duh. U vaspitanju zapažaju se teškoće sve do 12. godine života. Tada se budi neobuzdan poriv za slobodom. Ovi ljudi rođeni su da budu borci za slobodu, veliki pesnici, vojskovođe i osvajači.

Uncategorized
Similar Posts