Dnevni horoskop za 11.02.

Dnevni horoskop za 11.februar

Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Na emotivnom planu popet imate dilemu i pitate se dali se nalazite u paralelnoj vezi. Sami sebi ste napravili problem i sada treba da ga rešite.Nezadovoljni ste svojim radnim mestom i položajem. Zdravlje dobro.

Bik: Veza koju ste započeli pretvoriće se u nešto sasvim ozbiljno i jako mada vam na samom početku neće delovati tako. Podrška kolega vam mnogo znači. Stigao vas je umor malo više se odmarajte.

Blizanci: Zadovoljni ste svojom vezom i ona je iz dana u dan sve stabilnija. Moguć kraći put sa partnerom. Finasijska situacija se dosta popravila. Nemojte se nervirati zbog posla. Zdravlje stabilno.

Dnevni horoskop za 11.februar

Rak. U poslednje vreme često mislite na osobu koja je zauzeta. Morate se odlučiti šta zaista hoćete. Ne započinjite poslove za koje nemate potrebno znanje. Pazite na ishranu osetljiv vam je crevni trakt.

Lav: Spremite se za zabavu i novo poznanstvo. Oni koji su vezi malo se više emotivno otvorite. Na poslu su moguće rasprave pokušajte da ih izbegnete. Moguća prolazna glavobolja.

Devica: Ne ljutite se za svaku sitnicu to vam zaista može pokvariti odnos sa voljenom osobom. Razgovarajte otvoreno o sitnicama koje vam smetaju. Kolege su ljubomorne na vas. Zdravlje dobro.

Vaga: Bićete previše napeti i ljubomorni. Na momente zaboravljate na partnerove emocije. Problemi sa papirologijom će da potraju. Ne započinjite radove u kući ako baš ne morate. Zdravlje dobro.

Škorpija: Trenutno niste za ozbiljnu vezu ali se možda predomislite. Kod vas je uvek burno i neizvesno. Došlo je do finasijske krize zbog vaše loše procene. Moguća prehlada.

Strelac: Predstoji vam lep dan sa partnerom prepun strasti. Partner vam poklanja veću pažnju nego pre. Na poslu budite više skoncentisani na rad. Osetljiv urinarni trakt.

Dnevni horoskop za 11.februar

Jarac: Uživate u izlascima sa partnerom i prijateljima. Vaša veza je sve lepša prepuna emocija. Ulažete veliki napor da završite sve što ste planirali. Vreme je za odlazak kod zubara.

Vodolija: Partnerovi saveti su dobronamerni treba da ih uvažite. Neko iz prošlosti I dalje misli na vas. Vodite računa o novcu sa kojim raspolažete. Osetljivi ste više se odmarajte.

Ribe: Jedna osoba vam je postala jako draga i zanimljiva. Imaćete poziv za izlazak sa prijateljima. Obim posla je veći pa zahteva da uložite više energije. Pazite se osetljivi su vam zglobovi.

Similar Posts