Dnevni horoskop za 12. februar

Dnevni horoskop za 12. februar

Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Nije vreme za nove ljubavi u vašem slučaju. Pokušajte o svemu dobro razmisliti. Neprilike na poslu sa novim kolegom. Pokažite dostojanstvo ali i zube. Promena vremena će povoljno uticati na vaše zdravlje.

Bik: Niste sigurni da li je vaša odluka bila ispravna i to vas muči. Danas je novi dan i sve će izgledati drugačije. Konačno će te ubirati plodove vašeg truda. Samo ne letite visoko. Čuvajte se virusnih infekcija.

Blizanci: Osoba sa kojom ste već duže pokazuje znake prezasićenosti. Malo novuh ideja neće škoditi. Za slobodne nova uzbudjenja. Ako tako nastavite na poslu će vas omrznuti. Svoje emocije čuvajte pažljivo. Jedna stara povreda ponovo će vas mučiti.

Rak: Sumnjate u vernost voljene osobe. Za to nemate potrebe. Ta osoba je potpuno iskrena prema vama. Uskoro vam sledi mali napredak u službi ako iskoristite svoje prednosti. Čuvajte se oštih predmeta.

Lav: Sledi vam jedna burna noć. Sva čula će vam biti napeta. Šef je zadovoljan vašim zalaganjem i trudom. Zdravlje vam nije najbolje. Posetite lekara.

Dnevni horoskop za 12. februar

Devica: Vaša erotska snaga će vam doneti neplanirano uzbudljive trenutke. Nemojte previše obraćati pažnju na sitne ispadice zajedljivih kolega. Sledite svoj razum. Problemi sa alergijama prestaju.

Vaga: Jedna osoba koju dugo niste videli razbuktaće stare strasti. Budite smireni i odmereni. Ogovaranje jednog starog kolege će vas jako zaboleti. Izdignite se iznad toga. Pokušajte manje provoditi vremena u saobraćaju. Oprez.

Škorpija: Ono što vas je dugo mučilo kod voljene osobe bićete u prilici da razrešite na obostrano zadovoljstvo. Za nezaposlene velika šansa da dodju do sezonskog posla. Zdravlje stabilno. Izbegavajte gazirana pića.

Strelac: Ljubav ponekad ume da boli. Budite jaki i sve će doći na svoje mesto. Ako možete uzmite nekoliko slobodnih dana. Neophodan vam je odmor. Problemi sa želudcem su posledica neredovne ishrane. Ništa nije ozbiljno.

Jarac: Nemojte slušati okolinu. Vaša veza je dovoljno jaka i ona će pobediti trenutne probleme. Narednih sati se čuvajte povrede na radu. Pridržavajte se pravila. Mogućnost posete lekaru.

Dnevni horoskop za 12. februar

Vodolija: Probudili ste se neraspoloženi. Ne dozvolite da to utiče na ljubavnu vezu. Morate malo ozbiljnije shvatiti svoju ulogu na poslu. U suprotnom slede neprilike. Problemi sa sinusima.

Ribe: Ljubav je ponekad lepa i dok se čeka. Strpljenje sve pobedjuje. Pokušajte se uklopiti u sredinu u kojoj radite. Nadjite u ljudima pozitivnu stranu. Reumatske tegobe.

Similar Posts