e horoskop za 30.12.

E horoskop za 30.12.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za pretposlednji dan godine.

Ovan

I danas ste pomalo nervozni, ali ipak bolje volje. Želeli biste da vas malo ostave na miru, te da se pozabavite nekim sopstvenim planovima i željama u tišini, koja inače nije tipična za vas. Povremeno čak i avanturistima poput vas treba malo samoće i mira da se pripremite za nove aktivnosti i na neki vaš način malo odmorite.

Bik

Ukoliko ste juče bili u priličnoj gužvi, danas možete očekivati da se ona samo nastavi. Nije da vam je potrebno da se i dalje raspravljate sa dragim ljudima, ali trenutno stvari tako stoje. Niste raspoloženi da danas razgovarate o tome, mada ste barem za nijansu bolje volje nego što ste bili juče. Treba vam malo prostora i vremena i sve će biti ok.

Blizanci

Ni danas vam odnosi sa prijateljima nisu najbolji. Za sada vam je poprilično teško da o tome mislite, ali s jedne strane je mnogo bolje da odmah znate na čemu ste sa pojedinim ljudima, nego da se kasnije, možda i u većoj meri razočarate u njih i njihove postupke. Danas je za vas najbolje rešenje da se okrenete sopstvenim poslovima.

Rak

Nemojte pući od sreće danas, dragi Rakovi! Kad vas obuzmu prijatne emocije, vi prosto ne znate kuda biste pre! Imate želju da zagrlite ceo svet onog trenutka kada se vama učini da je sve baš kako ste zamislili. U stvari kod vas je sve podređeno unutrašnjem osećaju koji je sada krajnje usmeren na lepe stvari i dešavanja.

Lav

Iako napetost popušta još uvek je osećate i nastojite da izbegnete bilo kakav kontakt sa bliskim ljudima koji bi mogli da vas na neki način izazovu na bilo koji vid negativnih reakcija. Naprosto znate kad niste pogodni za društvo ili kontakte, pa se povlačite dok vas ta faza ne prođe, što je najbolje što možete da učinite.

Devica

Kao da vam se konačno javio onaj mladalački duh, vi ste se se sasvim okrenuli od poslovnih zbivanja, a jedino što bi vas istinski moglo zainteresovati ovih dana jeste zabava u svakom smislu te reči. Okruženi ste prijateljima i dragim ljudima sa kojima se zaista dobro osećate i želite to da im pokažete kroz okupljanje koje organizujete.

Vaga

I danas morate da se bacite na rad, mada, ako vam je za utehu, posla će biti manje nego juče. Uostalom ono što ste započeli morate i da dovršite, ako očekujete da vas u vašem kolektivu cene kako šefovi tako i saradnici. Niko ne voli one koji izbegavaju obaveze ili svoje dužnosti prebacuju na druge, pa se postarajte da nikoga ne opterećujete tako!

E horoskop za 30.12.

Škorpija

Nižete poslovne uspehe, ali vi kao da ste se oglušili o sve to, okrenuli ste se prvenstneno završavanju vaših obaveza, a nagrade i pohvale kao da ne postoje ili kao da nisu upućene vama. Za sada želite da ostvarite rezultate koji su po vašem nahođenju dovoljno dobri, a o onome što će da usledi kasnije, razmišljaćete kada bude vreme.

Strelac

Danas se povlačite od svih i odlučno skrećete svaki pokušaj intimnih razgovora na druge neobavezne teme. Ukoliko to nije dovoljno ljudima da shvate da ste nezainteresovani za poveravanje bilo koje vrste, vi ćete jednostavno da prekinete sve vrste kontakata i da se okrenete nekim svojim obavezama. Tvrdoglavi ste i istrajni u onome što ste odlučili.

Jarac

Zadovoljstvo je i danas prisutno na vašem licu. Izgleda da samo ljubavna dešavanja mogu da vas rastope i dovedu od toga da povremeno i svetu oko sebe pokažete u kojoj ste meri vi u stvari osećano biće ispod te ledene ljušture obaveza koju nosite svaki dan. Ljudima iz vašeg okruženja će prijati da vas vide u tom izdanju.

Vodolija

Ni danas niste raspoloženiji nego juče, pa ćete i dalje da izigravate roba obaveza! Pitanje je dokad ćete u stvari pokušavati da se dovedete u red bez ičije pomoći, kad je tako očigledno da vam je potreban prijateljski savet i podrška. Ne izigravajte heroja tamo gde to ne možete biti i uradite ono što želite, pozovite prijatelja i izjadajte se!

Ribe

I danas ste sasvim neprilagođeni kad je o emotivnom stanju, pa i vašim reakcijama na spoljašnji svet, reč. Ono što je vama potrebno danas jeste neko ko bi mogao da vas umiri, a vi očekujete da to bude partner, kojem nije ni na kraj pameti da vam prilazi i pokušava na bilo koji način da ostvari kontakt sa vama dok god ste u takvom stanju.

Similar Posts