ehoroskop za 23. februar

Ehoroskop za 23. februar

Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Sav kredit kod voljene osobe ste iskoristili. Vreme je da povedete računa o svojim postupcima. Danas vam se nešto ne radi. Premor vas je sustigao i sve vam smeta.

Ehoroskop za 23. februar

Bik: Niste više sigurni kad partner govori istinu a kad ne. Bez poverenja nema ozbiljne veze. Otvaraju vam se širom vrata uspeha. Ne oklevajte. Nervna rastrojenost.

Blizanci: Vaš parter je totalno pogubio živce. Ne dolivajte ulje na vatru ako vam je stalo do veze. Šef će vas neočekivano nagraditi. Nije to slučajno. Depresija je danas prisutna.

Rak: Ljubav je uzajamno davanje i uzimanje. Vi ste izgleda navikli samo ovo drugo. Korigujte ponašanje. Nedostaje vam koncepcija za posao. Nadutost u stomaku.

Lav: Niste ni sanjali da će se vaša veza ovako neočekivano završiti. Šta jet u je. Glavu gore. Malo više samopouzdanja na poslu vam je neophodno. Zdravlje je u redu.

Ehoroskop za 23. februar

Devica: Jedan prijatelj će vam otkriti da je vaš partner bio nekad u vezi sa osobom koju dobro znate. Odaberite put kojim će te krenuti. Alergijska reakcija je ozbiljna.

Vaga: Strasna noć je za vama. Danas morate svoje emocije okrenuti na stvarnost a ona je malo drugačija. Počinje jedna paklena sedmica. Konzumirate previše masnu hranu.

Škorpija: Zaboravili ste da je danas vrlo bitan dan za partnera i njegove roditelje. Ispravite grešku. Finansije su u haosu. Potrebne donacije. Bolovi u vratu.

Ehoroskop za 23. februar

Strelac: Tek danas ć te shvatiti da je partner bio potpuno u pravu. Nikad nije kasno za otrežnjenje. Prikupite energiju za posao. Treba će vam. Prolazne probavne tegobe.

Jarac: Zaljubili ste se u osobu koja nije onakva kakva ste mislili da jeste. Ima još vremena da je upoznate bolje. Dugovi iz prošlosti pristižu. Novi kredit. Grlo vam je upaljeno.

Vodolija: Koačno je svanuo dan bez ljubavnih trzavica. Da li to znači da kriza prolazi. Sve je do vas. Svadja na poslu oko nevažnih stvari. Vaše raspoloženje tako varira.

Ribe: Opet ste se dohvatili vašeg starog oprobanog recepta. Stalno se smejete a u duši je drugačije. Posao će vam ići od ruke. Nagli pad imuniteta preti da ugrozi zdravlje.

Uncategorized
Similar Posts