Horoskop za oktobar

Horoskop za oktobar 2018. godine

Mesec Oktobar kreće sa Marsom na južnom čvoru u Vodoliji u kvadratu sa Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage, što znači da će sa jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija. Akcije i želje mogu biti u neskladu sa društvenim standardima. Suprostavljanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje besa i ispoljavanje frustracija.

Sa druge strane Sunce u aspektu sa Marsim daje muške atribute: hrabrost ,odlučnost. Iako Vage odugovlače sa odlukama sada će to raditi brže i odlučnije.

Mlad mesec u škorpiji od 07.11.2018. godine

Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom. Venera, Boginja ljubavi i svakih dobara može nam doneti neke stare tokove kako u ljubavi tako i u partnerstvima, poznanstvima pa se spremite na staro novu budućnost i buđenje uspavanih emocija.

U jednom periodu Venera će biti u kvadratu sa Marsom iz Vodolije pa nam taj aspekt može doneti emotivne probleme sa suprotnim polom. Mogući su i konflikti poslovni partnera. Neobuzdana strast može doneti prostačko ponašanje prema ženama i doneti mnogo štete i poniženja.

Mlad Mescec se dešava 9. oktobra u Vagi. Pun Mesec će biti 25. Oktobra u Ovnu.

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci u Oktobru?

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga

Škorpija

Strelac

Jarac

Vodolija

Ribe

Similar Posts