Mars u škorpiji

Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika

Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: S ovim tranzitom Marsa kroz Škorpiju nastupa period strastvenih i tajanstvenih ljubavi. Sada kreće borba i ratničke energije stupaju u akciju, kako bi se rešilo sve što se nije moglo rešiti kroz diplomatiju i pregovore dok je tranzitirao kroz Vagu. Kako je Škorpija polje novca i erotike, onda će biti borbe na tom polju.

Muškarci postaju aktivniji, strastveniji pa se žene mogu naći u mreži iskusnih šarmantnih zavodnika kojima je teško odoleti. Žene s Marsom u Škorpionu privlače takvi muškarci dok muškarci koji imaju tu Mars oslikavaju harizmatičnog mačo tipa, koji igra na kartu svog seksepila i ne dozvoljava da idete sami kući već vas prati i ne dozvoljava da mu vi plaćate piće. Mars u Škorpiji nema zlatnu sredinu već je kod njega sve ili ništa i nikako drugačije.

Ove jake energije Marsa će praviti aspekt sa Saturnom, Plutonom iz Jarca i Neptunom iz Riba što će dati dosta jaku energiju koja je usmerena na porodicu, uspeh, glumu, umetnost, medicinu, bavljenje tehnikom, vojne vežbe, važnost da budete ispoštovani od strane drugih ljudi. Kako će praviti opoziciju s Uranom iz Bika onda su mogući iznenadni događaji kako kod pojedinaca tako i u svetu.

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

 

Similar Posts