Mlad mesec u jarcu 17. januara

MLAD MESEC U REZERVISANOM, UZDRŽANOM I SKEPTIČNOM JARCU 17. JANUARA 2018. GODINE !!!

Povoljnost ovog Mladog Meseca je što mnogi mogu da iskoriste i pokrenu svoje materijalne vizije, prekontrolišu ili provere svoje račune…

Pojedine osobe mogu biti naklonjene duhovnim vrednostima. Izražen je smisao za enterijer. Ako vam je dosadio nameštaj možete ga sada zameniti novim ili prosto promeniti raspored.

Kako će Mesec biti u dodiru sa Saturnom onda možete imati neka ograničenja koja vas mogu voditi u dugoročnu štednju i rast materijalnog.

Mlad Mesec se događa u poslednjoj dekadi Jarca i bit će disonantan sa Uranom iz Ovna što traži promenu. Kako je Uran iznenađujući onda i te promene mogu biti neočekivane. Gde će biti promene to zavisi od vaše lične natalne karte i u kojim poljima se vama dešavaju tranziti.

Mesec u Jarcu se manifestuje kroz ambiciju, teži da postane moćan, zna da bude stidljiv, nesiguran u svoje vrednosti, preosetljiv iz stvarnih ili izmišljenih razloga. Ljudima je bitno da uspeju, postignu položaj, materijalnu sigurnost, obezbede porodicu… Kada jednom postignu uspeh i veće društvene pozicije postaju sebični u stečenim pravima.

Negativno aspektovan mesec u Jarcu je proračunat. Želi da stekne moć po svaku cenu bez i malo osećanja i poštovanja prema drugima.

Šta vi možete očekivati uoči prvog Mladog Meseca u Novoj Godini?

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts