06.07.20202.

06.07.2020. godine

Ponedeljak je dan Meseca i kako on pravi konjukciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom možemo očekivati dobro za nove nove početke, pregovore, podršku u poslu itd. Vrlo povoljno za planiranje na duži vremenski rok.

Mnoge osobe mogu da se bave finansijama i dublje sagledavaju svoje projekte. Kako su ovi planovi i projekti vrlo ozbiljni mogu da izazovu stres. Bitno je ako imate nešto od ranije da to završite jer ne treba pokretati nešto novo ako predhodno niste završili.

Mesec i Saturn će zahtevati istrajnost, napor, ozbiljnost i malo teži početak a posle kada krene sve ide dobro i mnogo lakše.

Sutra je Ivanjdan

Zatim Mesec prelazi u Vodoliju koja je simbol prijateljstva, saradnje, timskog rada… pa idu kontakti u tom pravcu.

Mesec će praviti sekstil sa Marsom što nam daje pokretačku energiju i lepu akciju pa se može dosta uraditi. Završavate sve planirano dok emotivno je moguće neko novo poznanstvo za slobodne dok zauzeti ispoljavaju inicijativu i više strasti.

06.07.2020. godine

Dan je dosta dobar uz trud, rad, inicijativu i akciju u svemu.

Emotivno ljubav je naklonjena strastvenim osobama i lepim ženama. Novčana situacija je naklonjena vrlo ambicioznim i najsposobnijim osobama. Generalno gledano dan je dosta aktivan sa težim trudom i radom ali i rezultati ne izostaju.

Srećno u svemu, budite mi zdravi 🍀🌻🌷🌸💐🌺🌹❤🌞

#astrologija #horoskop #natalnakarta #astrokonsultacije #astropsihologija #astrosaveti #uporednihoroskop #godišnjihoroskop

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts