DEVICA 22.avgust – 22.septembar – Horoskopski znak

Pozitivne i negativne osobine

 

Pozitivne osobine Device:

Device su obično veoma poslovne. One znaju kako da urede i organizuju stvari. To su, po pravilu, odlični planeri. Pored toga, Device su praktične i ne plaše se velikog i napornog rada.

Devica zna kako da stigne do onog što želi. Ništa ne ispušta iz ruku dok se ne završi. Svoje obaveze izvršava korektno i uvek od njih zavisi. Devici u principu svi veruju.

Muško ili žensko, svejedno, Devica je perfekcionista.

Ne veruje ni u šta što je urađeno napola. Uvek teži ka vrhu. To je osoba koja stalno popravlja sebe, ali ne zato što joj treba više novca ili slave, već zato što joj to daje veliko lično zadovoljenje.

Ovo je osoba puna obzira, zna i oseća kako je drugima, i svoje talente uglavnom koristi na konstruktivan način.

Ali to je zatvorena osoba, osim kad se igra otvorenim kartama. Tada prva sve otkrije. Dobra je kao i reč koju daje. Ona se obično vrlo lako i jasno izražava. Uglavnom je Devicu veoma lako razumeti.

Dobro informisana, ova osoba često ima izražen interes za literaturu i slikarstvo. Ono što zna Devica, zna odlično. Ponekad to može da nervira druge ljude kad se sa Devicom upuštaju u razgovor o njenoj temi.

Negativna strana Device:

Ponekad je suviše kritična. Misli da samo ona može da uradi stvari na pravi način. Šta god neko drugi radio, to je za nju inferiorno. Može da bude veoma dosadna insistirajući na nekim zanemarljivim detaljima.

Govoreći drugima šta da rade, Devica može da bude netaktična, pa i zla. Neke Device su bezosećajne i hladne. Misle da je osećajnost ispod njihovog nivoa.

Ponekad su suviše stidljive i nekomunikativne. Znaju da budu zlopamtila. Sa novcem mogu da budu veoma škrte. A neke od njih pokušavaju da svoje ideje silom nature drugima.

Poznate ličnosti rođene u ovom znaku:

Moris Ševalje, Šon Koneri, Milton Ajzenhauer, Greta Garbo, Gete, Piter Selers, Majka Tereza, Sofija Loren, Roki Marćano, Džimi Konors, Džesi Džejms, Rakel Velč, Badi Holi, Klodet Kolber, Žaklin Bise, Agata Kristi, Lorin Bekol, Tvigi, Majkl Faradej, Sonja Savić, Dragan Babić, Branislav Lečić, Bogdan Tirnanić, Mira Furlan, Branko Cvejić, Rajko Grlić, Goran Marković.

Similar Posts