Dnevni horoskop

Dnevni horoskop – posao, ljubav, zdravlje

Dozvolite sebi da odmorite, ukradite trenutke samo za sebe i prepustite se čulnim užicima. Možda je ovo prilika koju čekate i koju moguće da za nju u narednom periodu nećete imati vremena, stoga, odvojite bar jedan deo dana za sebe i samo sebe.

Reč horoskop dolazi od grčke reči horoskopos što znači pogled na sate. Kao što kazaljke na satu pokazuju vreme, ali ga ne stvaraju, tako i u horoskopu, čak i oni koji jako veruju u njegovu pouzdanost će vam reći da planete pokazuju, ali nisu uzročnici događaja.

Biti čovek

Horoskop bi, na prvom mestu, trebalo da bude zabava, nešto što vam možda može proširiti vidike i dati nove ideje, ali nikako isključivi vodič za bilo kakve odluke.

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možemo pročitati kakav je dan pred nama, šta nam zvezde poručuju da uradimo tog dana. On se uvek piše u kratkoj formi. Dovoljno je da nam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

Dnevni horoskop zna da nam skrenje pažnju da tog dana pazimo kako prelazimo ulicu, jer ćemo možda na pešačkom prelazu slučajno naleteti na ljubav svog života:)

To nam u trenutku čitanja deluje smešno, a sigurno znamo nekog svog prijatelja kome je “netačan” dnevni horoskop pomogao da se osvrne oko sebe i pronađe pravu ljubav.

Dan u mesecu okriva vašu sudbinu po rođenju

Similar Posts