Dnevni horoskop za 15. januar

Dnevni horoskop za 15. januar

Pročitajte na blic.

Ovnovi prestanite da se inatite, Jarčevima dan za ljubavisanje

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas na polju ljubavi, posla, zdravlja…

E horoskop za 16. januar

Ovan

Vi ćete današnji dan iskoristiti za odmor. Ljuti ste na čitav svet i sada hoćete da terate inat iz samo vama poznatih razloga sa svima koji vam se na bilo koji način zamere. Ne preterujte.

Vaša impulsivnost u ovom slučaju može samo da pogorša stvari i dovede vas u situaciju da se kasnije pitate što vam je sve to trebalo.

Bik

Još jedan dan u znaku komunikacije koja će u ovom slučaju biti malo nezgodnijeg karaktera. Moguće je da ćete se upustiti u žučnu raspravu sa nekim neistomišljenicima, pa da pri tome uopšte ne sagledate u kojoj meri su vam oni zaista bliski i dragi, te kako će se ovakvo vaše ponašanje odraziti na njihov odnos prema vama.

Blizanci

Novac koji očekujete neće stići na onaj način na koji ste se nadali, što bi kod vas danas moglo da izazove buru negativnih osećanja, koja će ovaj put najviše da se odraze na vaš osećaj sputanosti i nervozu koja će vas pratiti kroz dan.

S jedne strane imate dobar plan kad je o ulaganjima reč, a s druge, nedostaju vam sredstva da to i ostvarite.

Rak

Vi ste malo oštriji nego inače, a danas, kada je vaš vladar u svom sedištu, na sve to ste i naglašeno emotivni. Kombinacija je izuzetno dobra za bio koji vid poslovnih aktivnosti jer vam daje jednu notu odlučnosti koju inače nemate u toj meri, a pored nje i dozu samouverenosti koja će vam dobro doći u bilo kom vidu komunikacije.

Dnevni horoskop za 15. januar

Lav

Iako je centar vašeg zbivanja upravo u vašem domu, vi ćete se danas malo više zadržati na pitanjima koja se tiču nekih konkretnih stvari kad je o vašoj zaradi reč.

Sada vas jedino zanima na koji ćete se način dohvatiti finansijskih sredstava koja su vam za sada potrebna jedino da biste sebi priuštili neku vrstu uživanja, preko kupovine.

Devica

I dalje ste u nekom raspoloženju za zabavu. Prija vam saznanje da ste okruženi dragim ljudima, kao i da ste našli dovoljno vremena da im se posvetite. S punim pravom uživate u opuštajućem razgovoru i druženju. Dosta je bilo poslovnih poteškoća.

Za sada vam je potrebno da se odmorite i malo razonodite.

Vaga

S obzirom na to da je naglasak i dalje na vašoj šestoj kući, kući posla, upravo tu možete očekivati maksimum dešavanja tokom ovog dana. Jedna od bitnijih stvari, pored velike zauzetosti, biće i činjenica da ste se na neki način bacili na nove projekte, kao i da pokazujete veliku količinu radnog elana, koja vam je sada itekako potrebna.

Škorpija

Vi ste željni novih znanja i mogućnosti koje se pred vama trenutno otvaraju na sve strane. Naprosto se bacate na posao i svim silama pokušavate da u što kraćem vremenskom periodu ostvarite što više, ne bisteli na taj način zadovoljili kako radoznalost, tako i kriterijume koje ste sebi postavili, pa i bolje poslovne ponude.

Strelac

Kada se uzme u obzir vaše današnje stanje, može se reći da pravite grešku što se dovodite u situaciju da morate do te mere da se izrabljujete. U stvari, vas niko ni na šta ne tera, sami birate najteži mogući put i samim tim najgoru moguću opciju za vas same.

Kao da želite da se dokažete ili testirate svoje mogućnosti.

Jarac

Ljubav i sve što se ljubavi tiče danas vam je naročito aspektovano. Partner je u vašim očima izrastao do visina koje teško da ko može da dosegne ili na bilo koji način ugrozi.

Za sada vam on predstavlja pravi izvor sreće i zadovoljstva koje ništa i niko danas ne može da ugrozi, ma šta se desilo.

Vodolija

S obzirom na količinu posla koju zatičete na svom stolu, možete se oprostiti od bilo kakvih društvenih aktivnosti i slobodno zaključati u kancelariju dok ne ostvarite rezultate koje očekujete, ili bolje reći rezultate koji se od vas očekuju.

Dobijate sve više posla, čemu možete da zahvalite samo svojoj ekspeditivnosti, pa vas kolege koriste.

Ribe

Vi uživate u nekim stvarima krajnje neobaveznog karaktera. Sve što ima za cilj da vas razonodi i donese vam osmeh na lice danas je favorizovano, pa ćete se u skladu s tim i sami okretati od bilo čega ozbiljnog ka nekim stvarima koje nemaju taj predznak.

Ukoliko imate nekakav zanimljiv hobi, sada je vreme da se njime pozabavite više.

Similar Posts