Dnevni horoskop za 15. jul – srpanj

Dnevni Horoskop za sve znakove. Pročitajte današnji Horoskop i isplanirajte sebi dan.

Mesečni horoskop za jul

OVAN

Posao: Kada je u pitanju satisfakcija na polju posla na nju ćete malo sačekati i povućićete ručnu tek kada budete bili u suštini sigurni u ono što budete radili na putu ka svom cilju.

Ljubav: Morate mnogo više da radite na sebi nego što ste planirali. Uviđate da vreme mnogo brže protiče nego što ste planirali.

Zdravlje: Meditirajte.

BIK

Posao: Spremni ste da napustite ceo projekat i da se posvetite sopstvenom biznisu. Privatni posao vam je odlična solucija ovaj put. Donesite pravu odluku.

Ljubav: Pokušavate da domognete bolje partije i da pokušate da se razvedrite kada u partnerski odnosi u pitanju. Možda budete neprijatno iznenađeni onim što trenutno možete zateći u svom okruženju.

Zdravlje: Volite da se opustite u prijatnom ambijentu.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko osetite veći problem i zamor tokom rada ne odustajte tek tako od svoje ideje, koja vam donosi mnogo satisfakcije u toku narednog perioda.

Ljubav: Ukoliko se osećate loše raspoloženo zbog osobe na koju često mislite za takvo raspoloženje je trenutno zadužen Neptun koji daje poveće iluzije a ništa konkretno. Izađite iz zone komfora.

Zdravlje: Izbegavajte teške zalogaje.

RAK

Posao: Pokušaj da budete u prvom planu ovaj put neće uspeti u većoj meri. Imate I svoje prioritete pa se kose sa činjenicom koja vam je nametnuta od strane drugih ljudi.

Ljubav: Ukoliko je jedna osoba rođena u znaku Vodolije pravi izbor po vašem mišljenju nećete zažaliti. Umete da budete dovoljno otvoreni i komunikativni pa se nećete osećati loše u prisustvu simpatije.

Zdravlje: Povremeno se bavite sportom.

LAV

Posao: Ne možete da se suzdržite od eventualnih kritika koje vam zagorčavaju život bez većeg smisla. Pokušajte sa meditacijom da dođete do rešenja ovaj put.

Ljubav: Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da se dovijete slobodnog vremena možda padne u vodu.

Zdravlje: Ne žalite se na nesto posebno, danas.

DEVICA

Posao: Pokušavajte da se bar na neko vreme distancirate od nepotrebnog nerviranja. Prijatelji su vam na usluzi I žele da vi uspete nap utu kojim ste krenuli.

Ljubav: Pokušavate da osvojite osobu na koju često mislite. Jedna Vodolija je pravi magnet za vaše oči. Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji kako bi uspeli da se emotivno opustite.

Zdravlje: Nemate veći razlog za brigu.

Dnevni horoskop za 15. jul

VAGA

Posao: Saradnja sa kolegama koje ne zavređuju veću pažnju jeste vaša osuda na propast. Nije sve tako crno ukoliko promenite smer vašeg kretanja figurativno kroz poslovni segment.

Ljubav: Nemate nameru da se poistovetite sa napuštenom osobom. Imate dovoljno svojih prioriteta koji vam odvlače fokus ali toga ste bar svesni.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušajte da se dobro informišete oko daljeg poslovanja sa jednom Devicom kako bi uvideli pravo stanje stvari.

Ljubav: Ne morate da se laktate ili da dolazite zaobilaznim putem do jače emocije, koliko se savetuje da se povremeno strpite ukoliko ste sami.

Zdravlje: Imate veće naznake za pojačan kašalj.

STRELAC

Posao: Ukoliko se premišljate I ne znate da li treba I dalje da se okrećete za starim poslovnim prilikama ne ispuštajte iz vida ni nove mogućnosti u svom radu.

Ljubav: Privlaće vas mlađe osobe. Izuzetno dobra energija, koju možete da očekujete u narednom periodu vam nosi nešto posebno.

Zdravlje: Možete imati stomačnih problema.

JARAC

Posao: Možda bi bilo dobro da završite ono što ste započeli odavno, već. Nove stvari vas još ne interesuju u većoj meri još uvek ali uviđate da pomalo zaostajete za ključnim događajima.

Ljubav: Partner vas ne razume u potpunosti, kada su emocije u pitanju. Ostaćete uskraćeni za nečije razumevanje ovaj put.

Zdravlje: Imate loš tretman prema svom telu.

VODOLIJA

Posao: Upornost koju imate je odlična i nećete se pokajati za eventualne propuste, jer u suštini morate da se postavite dosta optimističnije nego inače.

Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate nameru da provodite vreme raspravljajući se oko činjenica, koje vam ne donose rešenje problema.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

RIBE

Posao: Saradnja sa jednim Jarcem je nešto što mrate da postavite sebi kao cilj u narednom periodu. Učite od osoba iz vašeg poslovnog okruženja.

Ljubav: Primećujete da vaš stav ponekad ide u pogrešnom pravcu, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Posećujte spa centar.

Similar Posts