Dnevni horoskop za 17. februar 2020

Dnevni horoskop za 17. februar

Ribe

Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Partner vam je rekao šta je imao. Na vama je da odlučite da li je to za vas prihvatljivo ili ne. Toliko vam nedostaje odmor. Nešto nije u redu sa snom.

Bik: Vaša veza ulazi u kritičnu fazu. Za slobodne jedan bezličan dan. Na poslu vas čeka jedna vrlo primamljiva ponuda. Ne zalećite se nije sve tako kako izgleda. Migrena.

Blizanci: Osoba iz komšiluka pokušava da se zbliži sa vama. Povedite računa o posledicama. Mogućnost ostajanja bez posla. Proverite transaminaze jetre.

Dnevni horoskop za 17. februar

Rak: Skupite danas hrabrosti I budite odlučni. Recite partneru sve što vam smeta kod njega. Napravili ste na poslu bespotrebnu svadju. Prehladjeni ste.

Lav: Nikako da shvatite da vaš partner nije vaša kopija i da on ima drugačije želje i prohteve. Ne prihvatajte kolege za savetnike koji su lošiji od vas. Izbacite alkohol.

Devica: Hladno je i vama se nigde ne izlazi. Danas vas čeka jedan jako zanimljiv susret. Obavezno izadjite. Stigao vas je umor od prevelikih obaveza. Na ivici ste nazeba.

Vaga: Ispali ste smešni praveći ljubomorne scene za koje nema ni najmanje potrebe. Nikako da izadjete iz krize koja vas davi. Zbog toga ste jako razdražljivi.

Dnevni horoskop za 17. februar

Škorpija: Nemojte uvek zamerati partneru što se u društvu malo opuštenije ponaša. To nije ništa ružno. Navukli ste mržnju kolega na sebe. Bolovi u predelu leđa.

Strelac: Probudili ste se podu utiskom nejasnog sna. Možda je to upozorenje da više obratite pažnju na partnera. Novi kredit vam nije neophodan. Zdravlje je dobro.

Jarac: Kako bi bilo lepo da danas zaboravite na sve probleme izađete uveče i zabavite se. Pokušajte. Ne pozajmljujte novac koji ne možete vratiti. Posetite ušnog lekara.

Vodolija: Nijedan trenutak ne možete da provedete bez voljene osobe. Lepo je biti zaljubljen ali …Na poslu velike promene. Imunitet vam je jako slab.

Ribe: Dobili ste poruku i pali u depresiju. Na osnovu čega više verujete nepoznatoj osobi nego partneru. Niste skoncentrisani za posao. Zglobovi su vam previše osetljivi.

Similar Posts