Dnevni horoskop za 23. jul – srpanj
Provjerite da li su vam ovog vrelog dana zvijezde naklonjene!

OVAN

Karijera: Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove, stoga ne budite naivni i brzopleti.

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. “Olabavite” malo!

Zdravlje: Puni ste energije, pa je slobodno istrošite kroz fizičku aktivnost.

BIK

Karijera: Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procenu o prioritetima na poslovnoj sceni. Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima, potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.

Ljubav: Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Izazivate pažnju gde god da se pojavite.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali nemojte to olako shvatiti. Vodite računa o svom zdravlju.

Dnevni horoskop za 23. jul

BLIZANCI

Karijera: Neko remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.

Ljubav: Partner ume da vam ugodi i oraspoloži vas, ali očekuje nešto zauzvrat. Poradite na seksualnosti, ona je važan deo ljubavi.

Zdravlje: Teška hrana ne odgovara nikom, a letnji period je posebno nezgodan za prejedanje.

RAK

Karijera: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude.

Ljubav: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome u stvari treba da uputite ljubavni poziv, nije uvek sve kako se čini. Preispitajte sebe i svoja osećanja.

Zdravlje: Nervoza, bes, ljutnja, negativne emocije vas izjedaju iznutra. Nađite način da ih se otarasitre.

Današnji dnevni horoskop  · Ovan · Bik · Blizanci · Rak · Lav · Devica · Vaga · Škorpija · Strelac · Jarac · Vodolija · Ribe · Horoskop za danas

LAV

Karijera: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli, svi problemi se rešavaju pre ili kasnije.

Ljubav: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.

Zdravlje: Popravite raspoloženje, loše “zračite” trenutno.

DEVICA

Karijera: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje, koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja.

Ljubav: Nemojte brinuti oko ljubavnih odnosa, briga će samo pogoršati stvari. Malo se opustite, oprostite sitne nepravde i sa partnerom pokušajte da udarite nove temelje.

Zdravlje: Dobro zdravlje, moguća prolazna glavobolja.

VAGA

Karijera: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni očekuju cas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamenljiva u poslovno-finansijskim dogovorima.

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i zavodnicke manire u onoj meri koliko je neophodno, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.

Zdravlje: Morate da duže spavate, neispavanost vas ometa u normalnom funkcionisanju života.

ŠKORPIJA

Karijera: Sve ima svoj tok trajanja ili svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.

Ljubav: Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj kondiciji.

STRELAC

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima.

Ljubav: Uživate u društvu jedne osobe suprotnog pola. Možda je gledate prijateljski, ali emocije će se sada probuditi. I to je dobra stvar. Ako se zauzeti, poradite na tome da vaš partner bude zadovoljniji, zanemarili ste ga.

Zdravlje: Manja prehlada.

JARAC

Karijera: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke “skrivene poruke”. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna vam je nečija podrška.

Ljubav: Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo, neka sve teče svojim tokom.

Zdravlje: Boli vas celo telo, zbog iscrpljenosti i nezdrave hrane. Povedite računa o svom organizmu.

VODOLIJA

Karijera: Pokažite malo više strpljenja u komunikaciji sa kolegama. Razmirice i prepirke ne vode nikuda, zato budite tolrerantni. Šta više, zvezde kažu da vi i niste u pravu ovog puta.

Ljubav: Ovo su dani vaših čulnih zadovoljstava. Očekujte lepe poklone i prijatna iznenađenja, kao i “brdo” komplimenata.

Zdravlje: Napeti ste, poradite na tome da se relaksirate.

RIBE

Karijera: Poslovne brige ostavite iz vas i danas poklonite svoje vreme važnijim stvarima – partneru, porodici, prijateljima. Manji problemi u saobraćaju. Očekuje vas nenadani dobitak.

Ljubav: Situacija u ljubavi se polako popravlja. Nabacite osmeh na lice, to ej najbolji magnet za suprotni pol.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol, posebno ako vozite.

Similar Posts