Dragana Mirković proslavila rođendan u glamurozno u hotelu ”Ric Karlton”.

Jedna od najvećih, regionalna muzička Diva Dragana Mirković spada u red javnih ličnosti koja je uspela da svoju porodicu sačuva od svih “žutih naslova”. Nikada svoju decu nije “koristila” zarad marketinga ili promovisanja.

Njen sin Marko i ćerka Manuela su pravi umetnici, zaljubljenici u klasičnu muziku, i skromni tinejdžeri.

Dragana Mirković, rođena 18.1.1968. u Kasidolu kod Požarevca. Ima već 27. godina estradnog staža i još uvek ima armiju vatrenih obožavalaca.

Dragana Mirković proslavila rođendan

Proslavila je pedeseti rođendan, a slavlje je trajalo dva dana, prvo kod nje kući na sam divan dan u krugu porodice, a zatim i glamuroznom proslavom za sve prijatelje, rođake i saradnike.

Pogledajte kako “dobra domaćica” treba da dočeka svog muža;)

Rođendan je proslavila glamurozno u hotelu ”Ric Karlton”.

Toni Bijelić, suprug najpopularnije balkanske pevačice, glavni je ”krivac” za organizovanje ovakve proslave. – ”Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu okružena dragim ljudima.

Hvala svima koji su došli i ulepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa” – rekla je Dragana, koja je osim lepih želja dobila i brojne poklone.

Sa domaće estrade došli su Ana Bekuta, koja je koleginici i prijateljici donela ikonu Belog Anđela, Boban Rajović, Aleksandar Dimi i Daniel Đokić, ali i Robert Bijelić, koji osim što je kolega je i rođak pevačice.

Kreator Bata Spasojević, koji je bio zadužen za slavljenicin stajling tog dana, poklonio joj je prekrasnu crnu haljinu.

Od predstavnika Mercedesa za Nemačku na poklon je dobila automobil „Meklaren SLR“ sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“.

Najpoznatija Draganina pesma je Kad bi znao kako čeznem, koju mnogi smatraju jednom od najlepših narodnih pesama svih vremena.

Među najveće hitove spadaju i Pitaju me u mom kraju, Poslednje veče, Ne vraćam se starim ljubavima, Pečat na usnama, Umirem, majko, Milo moje, što te nema, Sama, Sto ću čuda učiniti, Život moj (duet sa Danijelom Đokićem) i mnogi drugi.

2017. godine Dragana izdaje svoj 21. studijski album simboličnog naziva “Od milion jedan“, koji njeni obožavaoci smatraju jednim od najboljih u njenoj karijeri, a po kom će nositi naziv i velika balkanska turneja, na kojoj će Dragana održati 19 solističkih koncerata u svim većim gradovima na Balkanu.

 

Similar Posts