E horoskop za 1. februar

E horoskop za 1. februar

Pročitajte na blic.

Početak je novog meseca, otkrijte šta vas očekuje u prvom danu februara.

Vodolija se oporavlja od brodoloma, opuštanje za Bika, Blizanci u mirnoj luci, Rak fokusiran, Devica spremna za ljubav, Vaga okleva, Škorpija tumara, Ribe se otvaraju, a Strelcu se sklapaju kockice.

Dnevni horoskop za 2. februar

 

OVAN

Posao: Niste shvatili suštinu na vreme pa se sada naplaćuju i kamate za propuste. Nema potrebe da se nervirate i da ispoljavate negativnosti jer ste neko ko je upravo naučio lekciju više. Budite zahvalni na tome kako vam se greške ne bi više ponavljale.

Ljubav: Na nekoga ste dovoljno uticali tako da će se nešto konkretno desiti. Na neki način ste se dovoljno dobro ukapirali.

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

 

BIK

Posao: Na neki način ste izrevoltirani postupcima svojih kolega. Bili ste uvereni da je tim koji ste oformili dovoljno produktivan za nove ideje ali ste se u tome izgleda previše zanosili. Budite uvereni da će se situacija promeniti u vašu korist jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se opustite uz osobu koju volite. Oni slobodni su spremni da vreme ipak provedu u krugu porodice.

Zdravlje: Solidno.

 

BLIZANCI

Posao: Vaš unutrašnji nemir vam ne dozvoljava da se previše opustite. Imate odlične ideje koje svakako nećete propustiti jer ste na ovako nešto već duže vreme čekali. Na neki način će vas sve ovo podsticati da radite još više nego obično.

Ljubav: Na polju ljubavi možete imati mirnu luku ili uzbudljive trenutke sa voljenom osobom. Postoji mogućnost izbora i sve zavisi, naravno, od vas samih.

Zdravlje: Malo ste se prethodnih dana iscrpeli.

E horoskop za 1. februar

 

RAK

Posao: Bili ste dovoljno fokusirani na ceo projekat tako da se očekuje jako dobar plasman. Niste neko ko će provesti vreme tek tako nego ćete se izuzetno angažovati i privesti kraju svoje obaveze u što skorije vreme.

Ljubav: Nekome ste isuviše potrebni tako da se neke stvari mogu pogurati u vašu korist. Budite otvoreni na polju ljubavi.

Zdravlje: Osetljiva vam je psiha.

 

LAV

Posao: Ovaj put ste se malo razočarali u ljude iz tima. Niste jedini koji je pod pritiskom. Na neki način vam imponuje nečija podrška ali sve je još šturo što se tiče konkretnije saradnje. Na određenom nivou ste u pravu kada ste se uputili u pravcu od koga ne odustajete jer ste na liderski raspoloženi i ne možete da se oduprete izazovu.

Ljubav: Imaćete strastveni susret sa jednim Strelcem. Na pomolu vam je nova ljubavna veza. Nećete oklevati pa samim tim ni ulaziti u neproverene stvari. Ako se desi, dobro je što se desilo ako ne nećete žaliti za nečim što može da se smatra propuštenom prilikom.

Zdravlje: Migrene su učestale.

 

DEVICA

Posao: Projekat na kome trenutno radite nije nešto što se propušta. Na neki način ćete dobiti i više novca nego što ste i očekivali. Budite dosledni projektu i višestruko će vam se isplatiti. Finansijski, iako trenutno loše stojite, nema potrebe da se odričete akcija koje ste naumili da sprovedete jer vas vode ka uspehu.

Ljubav: Imate potencijal za nešto više, ali još nemate konkretno i osobu na koju možete da računate. Vaše emocije su na mestu pa možete i brzo očekivati partnera koji će vam odgovarati.

Zdravlje: Podložni ste infekciji.

E horoskop za 1. februar

 

VAGA

Posao: Poslovna saradnja sa osobama koje su rođene u znaku Jarca mogu da vas obraduje novčanim prilivom na solidnom nivou. Bićete izuzetno zadovoljni sa onim što ćete postići bez većih prepreka na putu ka cilju.

Ljubav: Sve se svodi još uvek na nivou poruka, bez konkretnih dešavanja na koje će tek doći red. Još ste na nivou priče koja tek treba da zaživi u punom smislu.

Zdravlje: Proverite rad hormona.

 

ŠKORPIJA

Posao: Nešto ste primetili što vam dosta smeta u priči i poslovnoj atmosferi sa kolegama. Bićete u prilici da doznate i neke tajne, kao i da imate tajne neprijatelje. Niste baš u mogućnosti da birate, ali isto tako i da odbacujete ono što već imate. Nije na odmet da se ipak malo strpite.

Ljubav: Jedna Škorpija bi rado bila sa vama, ali ste još uvek rezervisani za ovu priču. Intuitivno osećate da vam ova osoba ne prija.

Zdravlje: Budite pažljivi u saobraćaju.

 

STRELAC

Posao: Spremite se za veće ulaganje u svoj biznis. Imaćete dovoljno prilike da uspete i da zaradite više novca nego što ste i očekivali. Budite dovoljno strpljivi i uporni u svojim željama i one mogu da vam se ispune bez izuzetka. Na duže staze možete očekivati i dovoljno dobre aranžmane koji vam sami dolaze.

Ljubav: Lav je odlična prilika, ali ova osoba može biti pomalo nesigurna u sebe i da se pomalo odvaja od vas iz nekog razloga.

Zdravlje: Podložni ste respiratornim infekcijama.

 

JARAC

Posao: Započeli biste nešto vrlo rado, ali se čini da nećete imati toliko elana i motiva da sve to dovedete u red. Neko bi mogao da vam bude od pomoći i da vas usmeri na pravi put. Niste se još toliko osamostalili da možete donositi odluke na višem menadžerskom nivou.

Ljubav: Neko je vaša dugogodišnja simpatija na koju često mislite. Možete imati dovoljno dobre šanse da ova veza i uspe. Nećete imati čega da se odričete i da pravite veće ustupke.

Zdravlje: Povišena temperatura, grip u jeku.

 

VODOLIJA

Posao: Biće ovo jedan od boljih dana tako da ćete uspeti da se domognete onoga što ste zacrtali. Plan postoji, još samo da ga realizujete i bićete na svom mestu. Jedan Jarac je nemi posmatrač i on vam može biti desna ruka u vezi ovoga što će da se desi.

Ljubav: Imali ste jedan brodolom i ne želite opet da prolazite kroz to. Pazite se aspekata koji se otvaraju prema vašem polju emocija.

Zdravlje: Nemate većih problema.

 

RIBE

Posao: Finiš jednog projekta još neće biti u toj meri dominantan. Imaćete dodatne produžetke i sve će biti na svom mestu. Dovoljno vremena ćete posvetiti u samoj studiji vezanoj za detalje koji će vam pomoći da se domognete boljeg radnog mesta.

Ljubav: Imate kome da se obratite i da vam taj neko pruži nezaboravno sećanje. Bićete u fazi kada ćete moći da se dovoljno približite nekoj osobi da ne morate da se pravdate okolini.

Zdravlje: Odlično.

Uncategorized
Similar Posts