Dnevni horoskop za 2. februar

Dnevni horoskop za 2. februar. Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Hvala sajtu: venerasapapilotnom.com

 

Dnevni horoskop za 2.februar

Ovan: Danas nije dan za ljubav. Ne upuštajte se u odnose koji su unapred osudjeni na brzi rastanak. Potrban vam je predah. Dobro bi vam došao kraći odmor. Premor može napraviti zdravstvene komplikacije.

Bik: Neko već danima pokušava da vam pokaže da ste mu simpatični. Nemojte se praviti da to ne vidite. Jedna bezazlena šala prećiće u ozbiljnu raspravu. Grlo vam je ozbiljno upaljeno.

Blizanci: Provedite jedan opušten dan pun strasti i pažnje. To vam je neophodno. Problemi sa novcem se lakše podnose u dvoje. Prilika za dodatnu zaradu. Zdravlje relativno dobro.

Dnevni horoskop za 3. februar

Rak: Prevareni ste pa šta. Ili uzvratite ili predjite preko toga. Očigledno vam je previše stalo do dotične osobe. Uključite se dogovore oko bitnih stvari na poslu. Redovna ishrana je preduslov zdravlja.

Dnevni horoskop za 2. februar

Lav: Zaboravili ste jedan značajan datum u životu voljene osobe. Neće vam uzeti to za zlo. Ne izbegavajte ponudu za doškolovavanje, isplatiće se kad tad. Izbegavajte unošenje alkohola u velikim količinama.

Devica: Pokušajte danas zanemariti sve probleme i izaći sa voljenom osobom negde u prirodu. Jesen ume biti lepa. Svadja sa šefom. Povišen pritisak je posledica streca i nerviranja.

Vaga: Neko vas je video tamo gde nije trebalo. Bolje vi sami to objasnite dragoj osobi nego da čuje od drugih. Nesuglasice oko preraspodele posla. Niste ovoga puta u pravu. Povremena nadutost u stomaku.

Škorpija: Sigurno vam je stalo do voljene osobe. Pokažite to jednim pozivom na neko lepo mesto. Danas nije loše oprobati se u igrama na sreću. Premalo spavate i zbog toga ste hronično pospani.

Dnevni horoskop za 2. februar

Strelac: Na vas osoba do koje vam je stalo uvek može da se osloni. Da li ona to zaslužuje. Teško. Jedan dodro odradjeni posao otvoriće razne mogućnosti. Prekontrolišite krvnu sliku.

Jarac: Danas se uzdržite od neodmerenih reči. Voljena osoba je jako razdražljiva. Iznenadna ponuda za rad na crno nije dobra. Odbacite je. Upala krajnika. Možda bi ih trebalo odstraniti.

Vodolija: Prošla noć je bila jako burna i danas ste pod utiskom svega toga. Sanjarite slobodno. Na mesto koje ste vi zanišanili doći će neko drugi. Bez nerviranja. Bolovi u ledjima. Reuma.

Ribe: Dan kao stvoren za vas. Na poslu će sve teći bez problema, a u porodičnom i ljubavnom životu će ”cvetati cveće”. Iskoristite ovaj dan na najbolji način, da uživate u njemu. Zdravlje isto odlično.

 

Similar Posts