Ehoroskop za 11. mart
Raku će skočiti pritisak, Strelac ima putokaz ka srodnoj duši

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac,
Vodolija, Ribe

Vicevi o Čak Norisu

Ovan

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred voljenom osobom. Posao: Vaša poslovna strategija ne ostavlja ubedljiv utisak na određene saradnike. Zdravlje: Više tečnosti.

Bik

Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše zahteve. Posao: Dobro razmislite pre nego što povučete novi poslovni potez. Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Posao: Vaše ideje ne mogu da zažive bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Zdravlje: Odlično!

Rak

Ljubav: Izbegavajte osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Posao: Potrebno je da se suočite i s negativnim reakcijama. Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Lav

Ljubav: U ljubavi izbegavajte žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore u vašu korist. Zdravlje: Bolovi u nogama.

Devica

Ljubav: Uporni ste. Imate planove od kojih ne treba da odustajete. Posao: Kontaktirajte sa osobom koja vam nudi saradnju i udružite svoje poslovne interese. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Ljubav: Delujete suviše napeto u nečijoj blizini i svesni ste da ne možete da prikrijete šta osećate. Posao: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama. Zdravlje: Moguća je prehlada.

Ehoroskop za 11. mart

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Posao: Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć. Zdravlje: Više se odmarajte.

Strelac

Ljubav: Kontaktirajte sa osobom koja podstiče kreativnu inspiraciju i zadovoljstvo. Posao: Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u pravom društvu. Zdravlje: Dobro.

Jarac

Ljubav: Budite mudri i promišljeni i bez rasprave. Posao: Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika. Ne brzajte s donošenjem odluka. Zdravlje: Posetite stomatologa.

Vodolija

Ljubav: Potrebna vam je osoba s kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Posao: Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima. Zdravlje: Ne ignorišite tegobe koje osećate.

Ribe

Ljubav: Izgleda da ste se ozbiljno zaljubili. Posao: Mimo svoje volje, upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz. Zdravlje: Dobro se osećate.

Uncategorized
Similar Posts