Ehoroskop za 24. februar Horoskop za danas. Ljubavni horoskop Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: U ljubavi nije sve kako bi trebalo da bude a tome ste vi krivi. Na poslu ste nesigurni i odbijate mogućnost za afirmaciju. Provešćete divan dan u krugu porodice. Osetljiv urinarni trakt.

Bik: Ishod veze nezavisi samo od vas. Partner mora malo više da se potrudi ako mu je stalo do vas. Na poslu ne možete svima da verujete. Moguć gubitak novca. Prolazna glavobolja.

Blizanci: U monotonoj ste ljubavnoj fazi. Preduzmite korake da se to popravi. Vaš predpostavljeni neće ispuniti ono što je obećao tako da će te se osećati izigrano. Zdravlje dobro.

Ehoroskop za 24. februar

Rak: Emotivni život vam remete okolnosti a ne neslaganje. Morate da se odreknete nekih stvari radi sigurnije budućnosti. Moguć kraći put. Zdravlje osetljivije.

Lav: Ako ste slobodni privućićete pažnju jedne zanimljive osobe. Za one koji su u vezi veoma lep da u društvu voljene osobe. Moguć da će te dobiti mali poklon. Na poslu se ne zanosite previše idite na malu i sigurnu zaradu. Zdravlje dobro.

Devica: U ljubavi ništa novo. Generalno ste zadovoljni. Raspoloženi ste da ugadjate voljenoj osobi. Planirate da promenite dosadašnji način rada. Osetljiv vam je želudac, pazite na ishranu.

Vaga: Previše se žrtvujete za partnera ,a on to kao da ne primećuje. Neko će vam se udvarati vrlo direktno. Imaćete problema sa papirologijom i plaćanjem nekih računa. Previše se bavite nebitnim stvarima. Prolazna glavobolja.

Ehoroskop za 24. februar

Škorpija: Napokon ste pridobili naklonost osobe koja vam se odavno dopada. Bićete posle dužeg vremena jako zadovoljni sobom. Što se tiče posla ne možete ništa na silu. Zdravlje dobro.

Strelac: Ako ste sami ne propuštajte prilike jer ih neće uvek biti. Morate malo spustiti kriterijume što se tiče suprotnog pola jer i vi niste idealni. Ukoliko idete na put moguće manje komplikacije. Zdravlje je dobro.

Jarac: Trudite se da budete malo više sami sa partnerom. Težite harmoniji više nego inače. Poslušajte savete kolega niste uvek u pravu kao što mislite. Imaćete lep izlazak sa društvom.

Vodolija: Imaćete utisak da u vašoj vezi nije sve kako treba, moraćete otvoreno da porazgovarate. Za one koji nisu u vezi imaće poziv za izlazak od zanimljive osobe. Čim dodjete do veće sume novca vi se previše opustite. Zdravlje dobro.

Ribe: Veliku pažnju poklanjate svom izgledu jer želite da zadivite partnera. Na poslu se usresredite na jedan cilj. Očekujte malo veći izdatak. Više se odmarajte stižu vas naporan rad prethodnih dana.

Similar Posts