Ehoroskop za 25. februar

Horoskop za danas. Ljubavni horoskop. Današnji horoskop. Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Napokon ste upoznali osobu koja je slična vama i koja vam odgovara u svemu. Završavajte poslove na vreme neostavljajte ih za kasnije. Zdravlje dobro.

Bik: Lepo vam je sa novim partnerom ali još niste opušteni. Loš period je za vama. Posao je krenuo baš onako kako ste i želeli, prestanite da brinete. Osteljiv vam je stomak.

Blizanci: Kada vidite da je partner nervozan pustite ga ne izazivajte svadju. Morate biti malo fleksibilniji kad radite sa puno ljudi. Prolazna glavobolja.

Rak: Rasčistite sve sa prošlom vezom pre nego što započnete novu. Ako tražite posao probajte da nadjete nešto preko interneta. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Ehoroskop za 25. februar

Lav: Mala svadja sa partnerom, ali će te brzo rešiti problem. Imate podršku porodice u vašem novom poslu. Moguć novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Počinjete više da verujete u ljubav. Provodite više vremena sa partnerom. Imaćete malu svadju sa kolegama na poslu. Mala novčana kriza. Prolazna nervoza.

Vaga: Javili su se prvi problemi u vašoj novoj vezi. Potrudite se da dodjete do dodatnih izvora prihoda. Stiže vas novačana kriza. Zdravlje promenjivo.

Škorpija: Prihvatite poziv za izlazak od osobe koju ste upoznali preko prijatelja. Došlo je do nekih prepreka na poslu ali će te ih brzo otkloniti. Zdravlje dobro.

Strelac: Zaljubljeni ste i zadovoljni. Partner vas obasipa emocijama. Posao vam za sada ide dobro, prestanite da brinete. Osetljiv vam je respiratorni trakt.

Jarac: Nemojte zbog poslovnih obaveza zapostavljati partnera. Morate naći način da više vremena provodite sa partnerom. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Vodolija: Lepo veče ćete provesti sa partnerom i prijateljima. Pokušajte da osmislite što bolju poslovnu taktiku. Budite pažljivi u vožnji. Zdravlje dobro.

Ribe: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov koji će vam odmah privući pažnju. Situacija na poslu nije sjajna ali nerviranje vam neće pomoći. Prolazna glavobolja.

Uncategorized
Similar Posts