Ehoroskop za 6. mart
Ovnovi i Škorpije se igraju vatrom, a pred Blizancima je teška odluka

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.
Ovnovi i Škorpije se igraju vatrom, a pred Blizancima je teška odluka

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

OVAN

Polako se zagrevate zanešto što bi moglo biti prilično zgodno za vas. Merkur koji simoblizuje racionalno razmišljanje upravo je ušao u Ribe i doneo vam je manjak samopouzdanja i moguće negativne emocije, mada je ulazak Marsa, vladaoca vašeg znaka u Strelca doneo pogodnosti, naročito za one koji su rođeni u martu.

BIK

Venera, vladalac vašeg znaka u astrološkoj kući karijere u napetom aspektu sa Marsom, planetom izdržljivosti, efikasnosti, snage, može doneti nepotrebnu brigu ili ljutnju zbog propuštenih prilika ili kašnjenja u izvršavanju svega planiranog.Možete dopustiti sebi da vam temeperament izmakne kontroli zbog vaših strogih principa.

BLIZANCI

Ulazak Merkura, planete racionalnosti u Ribe može označiti vašu tajnu ambiciju i želju da budete cenjeni u sferi zabave, sporta, umetnosti ili nauke. Težite razumevanju i priznanjima. Pokušavate da se sakrijete iza fasade ravnodušnosti, niko ne zna šta u stvari planirate.

Ehoroskop za 6. mart

RAK

Venera-Mars aspekt odražava se negativno na vaš znak i sumnjičavi ste u pogledu mogućnosti da prevaziđete vaše probleme, naročito u vezi sa novcem. Ako planirate posao sa strancima partnerima, budite iskreni i precizni kada dajete svoje uslove i rokove i tražite isto od ugovorne strane.

LAV

Ulazak Marsa u Strelca savršeno vam odgovara ako ste julski Lav. Možete započeti nov posao sa vatrenim znakom. Vodićete poverljive razgovore sa onima koji su uvek bili spremni da vas podrže i da vam daju tačne informacije. Planirate ozbiljan razgovor sa Ribama.

DJEVICA

U situaciji ste da u priličnoj meri sebi iskomplikujete život.Imate priliku da saznate nešto što će vas možda razočarati.Vi ćete možda želeti da zatvorite oči pred istinom.Ipak ovaj problem će se nametnuti.Jedna Vodolija moguće da nije onoliko fer prema vama koliko vi smatrate da bi trebalo da bude.

VAGA

Jedan od povoljnih dana ako budete spremni da se javite nekome kome ste obećali da ćete to učiniti. Dobro se slažete sa Strelcem i Ovnom i bićete spremni da učinite ustupak, naročito u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite zajedno sa jendim Bikom, Škorpijom ili Ribama.

ŠKORPIJA

Pokušajte da nađete način kako da rešite finansijski problem. Osoba iz inostranstva, moguće dugogodišnji kolega od najvećeg je uticaja na posao koji radite. Imate utisak da od njega mnogo toga zavisi. Regulišite zaostala plaćanja i obaveze prema prijateljima.

STRELAC

Pokušajte da stupite u kontakt sa Rakom, Lavom ili Ovnom jer će vam od njih zavisiti razvoj situacije kako na poslu tako i u domu, naročito ako se bavite privatnim biznisom a vi obezbeđujete materijalnu sigurnost porodici. Moguć poziv iz inostranstva.

Ehoroskop za 6. mart

JARAC

Mesec u astrološkom polju posla donosi nove mogućnosti kada je u pitanju saradnja sa strancima. Možete dobiti vest o unapređenju ili dodatnu dužnost koja će vam imponovati ali će vas i dodatno opteretiti. Verujete da biste mogli naći način kako da se dogovorite sa Lavom u vezi sa novim poslom.

VODOLIJA

Ako se bavite sportom, takmičarskom delatnošću, imate jaku konkurenciju, poznati ste u javnosti, strepite od mogućih spletki ili bilo kakvog sukoba do koga može doći sa onima sa kojima vi želite da po svaku cenu ostanete u dobrim odnosima.

RIBE

Ne oklevajte nego uradite ono što je potrebno ali ipak budite oprezni u radu sa Vodolijama, Lavovim i Strelcima. Dobro će vam doći povervljiva informacija od jednog Jaraca. Moraćete i vi njemu za uzvrat da nešto otkrijete. Imate potrebu za dominacijom ali to postižete na fini način.

Similar Posts